Testimonial Aïcha Maggé

Test- en Kwaliteitscoördinator bij Test and Quality Services van Information and Technology Services.

Portret Aicha Maggé

Grip op kwaliteit

Als Test- en Kwaliteitscoördinator bij Test and Quality Services binnen Information and Technology Services (ITS) heb ik contact met veel verschillende afdelingen en faculteiten binnen de Universiteit Utrecht. Met onze afdeling ondersteunen wij de volledige lifecycle van nieuwe en bestaande systemen en applicaties. Van requirements engineering en design tot test(automation) en in beheername. Op deze manier houden we grip op de kwaliteit die geleverd wordt.

"We zijn in beweging."

Nog lang niet uitgekeken

Het landschap van de Universiteit Utrecht is zo groot en divers dat ik hier nog lang niet ben uitgekeken. Elke week houd ik me bezig met diverse projecten; die afwisseling vind ik uitdagend en leuk. De afdeling groeit, we zijn in beweging. Dankzij onze Agile mindset kunnen we sneller en beter inspelen op de vraag van onze klanten en op deze manier bijdragen aan een hogere kwaliteit van onderzoek en onderwijs.

Verantwoordelijkheid en vrijheid

Ik begon bij de Universiteit Utrecht als gedetacheerde testconsultant. Toen er een vacature kwam, hoefde ik niet lang na te denken. Ik heb er geen moment spijt van gehad en zit hier helemaal op mijn plek. Ik krijg veel verantwoordelijkheid en daarnaast de vrijheid om me te ontwikkelen. De collega’s om mij heen zorgen ervoor dat ik iedere dag met een glimlach naar mijn werk fiets!