Testimonial Natalja Macnack

Marketingmedewerker bij faculteit Recht, Economie, Bestuur & Organisatie

Portret Natalja Macnack

Sinds 1996

Natalja Macnack: “In 1996 begon ik via een uitzendbureau bij de Universiteit Utrecht. Inmiddels is de universiteit mijn vaste werkgever. Ik startte op het secretariaat van de centrale communicatieafdeling. Daar zaten we bovenop het nieuws; een ideale manier om de universiteit vanuit een helicopterview beter te leren kennen. Dat ik hier zó lang zou blijven, had ik niet verwacht. Ik dacht altijd: hoe kunnen mensen hun halve leven voor dezelfde werkgever werken? Nu weet ik uit eigen ervaring dat een grote organisatie als een universiteit zoveel verschillende functies en mogelijkheden biedt dat je geen volgende werkgever meer nodig hebt.”

“De Universiteit Utrecht biedt zoveel verschillende functies en mogelijkheden dat je geen volgende werkgever meer nodig hebt.”

Diverse functies

“Het allerleukste aan werken bij de Universiteit Utrecht vind ik de diversiteit aan functies en afdelingen. De universiteit heeft veel leuke en interessante gebieden: van internationalisering, tot onderwijs en communicatie. Ook het culturele gebied vind ik interessant. Denk aan Parnassos, Studium Generale en het Universiteitsmuseum.

“In de loop der jaren kwam er elke vijf jaar een nieuwe functie bij een andere afdeling op mijn pad. Best bijzonder. Na het secretariaat werkte ik onder andere bij het International Office, de Toelatingscommissie en de Communicatie- en Marketingafdeling van de faculteit Recht, Economie, Bestuur & Organisatie. Door al die functies voelt het voor mij helemaal niet alsof ik hier al meer dan 20 jaar werk.”