De permanente ontwikkeling van onderwijs en docentschap en de toenemende internationalisering versterken de behoefte aan onderwijskundige verdieping en onderwijskundig leiderschap. De Universiteit Utrecht wil internationaal in de voorhoede verkeren en investeert daarom in de voortgaande professionalisering van het universitair docentschap.

Professionaliseringsaanbod

Wetenschappers die tenminste de basiskwalificatie onderwijs hebben verworven, kunnen gebruik maken van het professionaliseringsaanbod van het Center of Excellence in University Teaching:

Het programmabestuur van Center of Excellence in University Teaching bestaat uit:

• prof.dr. W.D.J. Kremer (Diergeneeskunde), (voorzitter)
  • prof. dr. S.F. te Pas (Sociale Wetenschappen)
  • prof. dr. G.T. Barkema (Bètawetenschappen)
  • prof.dr. M.L. Waaldijk (Geesteswetenschappen)
  • prof. mr. A. Gerbrandy (Recht, Economie, Bestuur en Organisatie)
  • prof.dr. M.R. van Dijk (Geneeskunde)
  • drs. L.A. van de Zande (directie Onderwijs & Onderzoek)

Het bestuur besluit over de toelating van deelnemers, ziet toe op de kwaliteit van de programmering van de leergangen en masterclasses en is verantwoordelijk voor de toekenning van het certificaat.

Meer informatie?

U kunt voor meer informatie contact opnemen met Mirjam Bok.