Aanbieden van patiënten

Om het bezoek goed te laten verlopen is de volgende informatie belangrijk of handig om te weten.

Verwijsbrief?

Voor een bezoek aan de Universiteitskliniek voor Paarden is een verwijsbrief van de eigen dierenarts niet verplicht. Toch raden wij onze cliënten aan om bij u om een verwijsbrief te vragen of u in ieder geval te informeren over het bezoek. Zo blijft iedereen goed op de hoogte.

Een afspraak maken

Wij werken uitsluitend op afspraak. U (of uw cliënt) kunt voor een afspraak bellen tussen 08.00 en  16.30 uur naar de patiëntenadministratie, 030 - 253 1111. Voor een afspraak bij de afdeling Voortplanting kunt u (laten) bellen naar 030 - 253 1188 of 06 - 53703429.
Buiten kantoortijden wordt een verhoogd tarief gerekend.

Informatie voor eigenaren

U kunt eigenaren doorverwijzen naar www.diergeneeskunde.nl voor uitgebreide informatie over een bezoek aan de Universiteitskliniek voor Paarden.

Telefonische bereikbaarheid voor eigenaren

Na opname worden de eigenaren gebeld door de behandelende dierenarts gedurende de periode dat de patiënten opgenomen zijn. Voor vragen na ontslag kan alleen tijdens kantoortijden via het algemene nummer gebeld worden. Eventuele spoedeisende vragen buiten kantoortijden kunnen alleen via de eigen practicus gesteld worden.