11 april 2019
Genmab en Merus gaan met Kadans in zee als ontwikkelaar voor “The Accelerator”, een multi-tenant Life Sciences gebouw dat zich vestigt op het USP.
5 april 2019
De UU, HU en Stichting USP namen samen het initiatief een boom te planten naast het fietspad langs de Bolognalaan.
Luchtfoto USP De Uithof
14 februari 2019
De UU kiest bij het ontwikkelen, bouwen en beheer van universitair vastgoed voortaan voor: gezond, energieopwekkend en circulair.
28 januari 2019
Life sciences, gezondheid en duurzaamheid: dat zijn sleutelwoorden bij de toekomstige ontwikkeling van het Utrecht Science Park.
Toegankelijke entree van het Educatorium op de Uithof: een draaideur met bestickering voor mensen met een visuele beperking en een schuifdeur voor rolstoelgebruikers
17 januari 2019
De Directie Vastgoed en Campus streeft ernaar om iedereen, met óf zonder beperking, zo goed mogelijk toegang te bieden tot de universiteit.