Luchtfoto USP De Uithof
14 februari 2019
De UU kiest bij het ontwikkelen, bouwen en beheer van universitair vastgoed voortaan voor: gezond, energieopwekkend en circulair.
28 januari 2019
Life sciences, gezondheid en duurzaamheid: dat zijn sleutelwoorden bij de toekomstige ontwikkeling van het Utrecht Science Park.
Toegankelijke entree van het Educatorium op de Uithof: een draaideur met bestickering voor mensen met een visuele beperking en een schuifdeur voor rolstoelgebruikers
17 januari 2019
De Directie Vastgoed en Campus streeft ernaar om iedereen, met óf zonder beperking, zo goed mogelijk toegang te bieden tot de universiteit.
Methaan uit kookpitjes.
30 november 2018
De UU, het UMC, Stichting Kantorenpark Rijnsweerd en de HU gaan samenwerken om in circa 20 jaar tijd de gebouwen en kantoren aardgasvrij te maken.
Bijenhotel op Utrecht Science Park
12 oktober 2018
Donderdag 11 oktober 2018 stond in het teken van de eerste Natuurwerkdag. Ruim 60 UU medewerkers gingen aan de slag op Utrecht Science Park.