Line-up

Elk festival draait uiteindelijk om het programma. Op donderdag 24 maart 2022 wordt heel TivoliVredenburg gevuld met verschillende stijlen aan muziek. Het hoofdprogramma bestaat uit de Utrechtse studentenmuziekgezelschappen die een unieke samenwerking aangaan met bekende Nederlandse artiesten in de Grote Zaal, de Hertz, Cloud Nine en de Pandora. Hieronder vind je alles over deze unieke samenwerkingen. De rest van het gebouw staat in het teken van de medewerkers, alumni en andere Utrechtse muziekgezelschappen. 

Dekoor met Dwight Dissels

Dekoor zíngt niet alleen, maar vertelt met elk nummer een verhaal. Dat geldt ook voor Dwight Dissels: “Ik vind het belangrijk om me in te leven in een liedje, om ‘het hart van het nummer’ goed te kunnen delen met de luisteraar”. Op muzikaal gebied is de samenwerking met Dwight voor Dekoor een inspirerende ervaring en een muzikale leerschool. Naast jazz, pop, klassiek, en wereldmuziek is ook gospel een van de genres waar Dekoor regelmatig mee op het podium staat. Op het UUnited festival zetten Dekoor en Dwight samen een betoverende set pop- en gospel nummers neer.

Het Huisorkest met Roel C. Verburg

Het Huisorkest streeft ernaar om elk jaar nieuwe talenten en kunsten te combineren met de kracht van muziek. Tijdens UUnited slaan zij samen met Roel C. Verburg een brug tussen comedy en muziek. Roel zorgt met zijn losse stijl voor een intieme sfeer die helemaal past bij het karakter van Het Huisorkest. Maak je op voor een betoverend optreden!