UUnited Muziekfestival 2022

Op donderdag 24 maart 2022 pakten de Universiteit Utrecht en Parnassos Cultuurcentrum groots uit met de derde editie van het UUnited Muziekfestival. Het was een avond in TivoliVredenburg waar de studentenmuziekgezelschappen van Parnassos de podia betraden met Nederlandse topartiesten! 

Al deze studentenmuziekgezelschappen bestaan samen uit circa 450 jonge en getalenteerde Utrechtse studenten, die hun gezamenlijke passie voor muziek delen. Alle acht gezelschappen hebben zich laten verleiden tot een unieke samenwerking met een gastartiest. Daarnaast was er speciaal voor UUnited 2022 het UUnited Orchestra opgericht, een unieke samenwerking tussen onze bigband en symfonisch strijk- en blaasorkest. We konden genieten van verschillende getalenteerde orkesten die grootse podia in binnen- en buitenland betreden! 

UUnited Muziekfestival 2022
Datum:
donderdag 24 maart 2022
Tijd: 19.30-0.00 uur
Locatie: TivoliVredenburg

Line-up

Over Parnassos Cultuurcentrum

Gitaar groep Parnassos cursus

Parnassos Cultuurcentrum is hét cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Volg hier een van de 120+ cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, schrijven, fotografie of theater. Liever een avondje uit? Parnassos heeft een eigen cabaretpodium met maandelijks goedgebekte talenten. Daarnaast zijn er in de bar regelmatig livemuziek en dansavonden met gratis beginnersworkshops, bijvoorbeeld salsa of flamenco. Studenten krijgen een flinke korting op cursussen, cabaret en voorstellingen!

Kijk op de website van Parnassos voor cursussen en evenementen