Over

Over UUnited Muziekfestival

Op donderdag 24 maart 2022 pakken de Universiteit Utrecht en Parnassos Cultuurcentrum groots uit met de derde editie van het UUnited Muziekfestival. Maak je klaar voor een avond in TivoliVredenburg waar onze studentengezelschappen en alumni van de universiteit de podia zullen betreden met Nederlandse topartiesten!

Een spetterende bigband, koren waar je stil van wordt en verschillende getalenteerde orkesten die grootse podia in binnen- en buitenland betreden. Het KOSMU telt circa 450 leden, allemaal jonge en getalenteerde Utrechtse studenten die hun gezamenlijke passie voor muziek delen. Alle acht gezelschappen hebben zich laten verleiden tot een unieke samenwerking met een gastartiest. Bereid je voor op een bijzondere avond vol muzikale verrassingen!

De line-up wordt binnenkort bekend gemaakt!

UUnited Muziekfestival 2019
Locatie: TivoliVredenburg

 

Over Parnassos Cultuurcentrum

Gitaar groep Parnassos cursus

Parnassos Cultuurcentrum is hét cultuurcentrum van de Universiteit Utrecht. Volg hier een van de 120+ cursussen op het gebied van beeldende kunst, dans, muziek, schrijven, fotografie of theater. Liever een avondje uit? Parnassos heeft een eigen cabaretpodium met maandelijks goedgebekte talenten. Daarnaast is er iedere maand in de bar livemuziek (van jazz tot wereldmuziek en van pop tot singer-songwriter) en een dansavond met gratis beginnersworkshops, bijvoorbeeld salsa of flamenco. Studenten krijgen een flinke korting op cursussen, cabaret en voorstellingen!

Schrijf je hier in voor een cursus en check de agenda voor alle upcoming evenementen en dansavonden!