Lidmaatschap

Lid worden van het Utrechts Genootschap van Professoren, Emeriti en Partners? U kunt zich hier aanmelden!

De jaarbijdrage is 35 euro voor een hoogleraar/emeritus hoogleraar/partner, indien u zich aanmeldt met partner is de bijdrage in totaal 60 euro. De aanmelding verloopt via het Utrechts Universiteitsfonds van de Universiteit Utrecht.

Wilt u een keer vrijblijvend kennismaken met het Genootschap? Meld u zich dan aan, kleine vergoeding kan worden gevraagd afhankelijk van de activiteit, voor een van de activiteiten van het Genootschap.

Let op: wilt u lid worden van het Genootschap en heeft uw partner al een lidmaatschap? Neem dan contact op met ons via het telefoonnummer 030-253 8025. Wij zullen u dan persoonlijk helpen met uw aanmelding. 

Betaling jaarbijdrage
Via deze website machtigt u ons om het door u gekozen bedrag één keer per jaar van uw rekening af te schrijven. Zodra u lid wordt, schrijven wij dit bedrag binnen twee maanden na uw aanmelding van uw rekening af. Uw lidmaatschap loopt vanaf dat moment per kalenderjaar.

Opzeggen/beëindigen lidmaatschap

Voor het opzeggen van uw lidmaatschap en machtiging kunt u ons bereiken via ons telefoonnummer 030-253 8025. Wij verwerken uw opzegging dan direct.

Vragen
Heeft u vragen over het aanmelden voor het Utrechts Genootschap of over uw lidmaatschap? Neem dan contact op met Rosalie Olivier-Aardema via r.l.olivier-aardema@uu.nl.