Organisatie

Maskerade C.M.V. Syrinx
C.M.V. Syrinx, veterinair studentenorkest speelt tijdens Maskerade van Utrecht

Cultuur

De Universiteit Utrecht organiseert tal van culturele en wetenschappelijke activiteiten. Kunst, cultuur, muziek, symposia, lezingen, debatten en meer maken deel uit van een brede vorming en zetten ons op andere manieren aan het denken over onszelf en de maatschappij. Kortom, wetenschap en cultuur versterken elkaar. De diverse activiteiten én de markante gebouwen waarin ze plaatsvinden, geven kleur aan de Domstad.

Lees meer over cultuur

Sport

De Universiteit Utrecht hecht veel waarde aan sport. Sport verbindt en houdt lichaam en geest gezond. Daarnaast draagt sport bij aan een positief studie- en werkklimaat. De Universiteit Utrecht ziet de verbindende kracht van de sport, onderwijs en onderzoek als één van de maatschappelijk bindende elementen waardoor iedereen zich binnen onze samenleving op een gezonde wijze zowel educatief, beroepsmatig, sociaal en sportief kan ontwikkelen. De Universiteit Utrecht zet zich daarom actief in om sport meer op de agenda te zetten.

Lees meer over sport.

Agenda

Bijvoorbeeld: 01/21/2017
parnassos cultuurcentrum cursus zang musical koor
maandag 23 januari 2017 19:30 tot vrijdag 10 februari 2017 22:00
Twijfel je nog tussen cursussen? Krijg een goed beeld door te kijken naar de cursuspresentaties van het afgelopen blok! Bekijk hier het hele programma.
parnassos cultuurcentrum parnassos live crossover jam
woensdag 25 januari 2017 21:00 tot 23:30
Kom gratis kijken naar de CROSS-OVER Jam: een cross-over podium waarin jazz de verbinding zoekt met andere muziekstijlen
othello productie parnassos
vrijdag 3 februari 2017 20:30 tot 22:30
Eén van de beroemdste stukken van Shakespeare is in een eigentijds jasje gestoken; een humoristische tragedie over liefde, jaloezie en angst voor de outcast.
othello productie parnassos
zaterdag 4 februari 2017 20:30 tot 22:30
Eén van de beroemdste stukken van Shakespeare is in een eigentijds jasje gestoken; een humoristische tragedie over liefde, jaloezie en angst voor de outcast.
maandag 6 februari 2017 20:00 tot 21:30
Hoe krijgen vluchtelingen hun leven weer op de rails? In gesprek met o.a. fotograaf Ahmet Polat en mensenrechtenexpert prof. Antoine Buyse.

Pagina's

RSS

Organisatie