Coronavirus - na terugkomst in Nederland

Er zijn op dit moment geen aanvullende instructies voor medewerkers en studenten die terugkeren naar Nederland.

Op de pagina Informatie coronavirus vind je de algemene instructies. Als de klachten erger worden, bel dan je huisarts of de GGD voor advies en medische zorg.

Ik wil contact opnemen met een huisarts maar heb nog geen huisarts in Nederland. Wat moet ik doen?

Je kunt telefonisch contact opnemen met een huisartsenpraktijk bij jou in de buurt. De huisartsenpraktijk De Uithof is gevestigd in het USP, en in de binnenstad. Op de pagina Kies uw huisarts kan je zoeken naar andere huisartsenpraktijken bij jou in de buurt.

IK ZIE MIJN VRAAG NIET BEANTWOORD, WAT NU?

Heb je een algemene vraag over het coronavirus? Dan kun je de informatielijn van het RIVM bellen. Het telefoonnummer daarvan is: 0800-1351. Heb je een vraag die specifiek over de Universiteit Utrecht gaat? Dan kun je mailen naar coronavirus@uu.nl.