Over ons

Meet the Professor is een project van het Wetenschapsknooppunt Utrecht (Summerschool Junior, Grote Wetenschapsdag, Debuut, Collegetour André Kuipers) en wordt georganiseerd door:

Lieke Dekker

Lieke organiseert Meet the Professor, samen met Eline. Lieke werkt als projectleider bij het Wetenschapsknooppunt UU. Daarnaast werkt ze bij de afdeling educatie van het Universiteitsmuseum Utrecht

Eline Dondorp

Eline organiseert Meet the Professor, samen met Lieke. Eline werkt als communicatiemedewerker bij het Wetenschapsknooppunt UU. Daarnaast werkt ze voor het Public Engagement programma van de universiteit, waarbij ze wetenschap toegankelijk en begrijpelijk wil maken voor een groot publiek.

Maarten Reichwein

Maarten is projectmanager van het Wetenschapsknooppunt UU. Met al zijn projecten wil hij er voor zorgen dat kinderen zelf onderzoek gaan doen, en merken hoe leuk dat is!

Wil je Maarten iets vragen? Stuur hem dan een mail op m.reichwein@uu.nl. Bellen kan natuurlijk ook: (030) 253 3717.

Pauline Blokdijk

Pauline werkt bij het Wetenschapsknooppunt UU als medewerker planning en organisatie. Ook Pauline werkt op de achtergrond mee aan Meet the Professor. Daarnaast werkt zij ook aan de roosters en planningen voor het Universiteitsmuseum Utrecht.

Team Meet the Professor 2018