Campus- en universiteitsprofilering

Campusprofilering

Vlaggen en banieren

Vlaggen en banieren namens de Universiteit Utrecht moeten voldoen aan de huisstijl (grid, logo, lettertype, kleur, beeld). 

Er zijn twee verschillende UU-vlaggen:

  • De protocollaire vlag, die uitsluitend wordt gebruikt voor de Dies, Opening Academisch Jaar en universitaire rouw;
  • De vlag van de Universiteit Utrecht, die wordt gebruikt voor alle andere situaties.

De kleurenspecificatie van de protocollaire vlag is vastgelegd in een document.

De vlag op beeld

Voor het gebruik van beeld waarop een van beide UU-vlaggen zichtbaar is, dient men er op te letten dat de getoonde vlag past bij de situatie waarover gecommuniceerd wordt. In de beeldbank van de UU is van beide vlaggen een aantal beelden beschikbaar.

De vlag van de Universiteit Utrecht is te leen

De UU wil goed zichtbaar zijn tijdens evenementen en activiteiten. Daarom is er een pilot gestart, waarbij geïnteresseerde collega’s en studentorganisaties via (Topdesk) het FSC Meldformulier (inloggen met solis-id > aanvragen diensten of producten) een vlag kunnen lenen.

Protocollaire vlag
Protocollaire vlag
Sport
Vlag van de Universiteit Utrecht

Banieren

Het ontwerpen en produceren van een banier wordt uitsluitend gedaan door een communicatieprofessional. Neem voor het laten ontwerpen of maken van een banier contact op met de communicatieafdeling van het universiteitsonderdeel waar je werkt/studeert of direct met het Brand Team.

Banieren
Banieren

Gebouwen

Op het Utrecht Science Park (USP), De Uithof, staan veel gebouwen van diverse gebruikers. De Universiteit Utrecht heeft de meeste panden in gebruik en daarom moeten die gebouwen duidelijk herkenbaar zijn voor de bezoekers en passanten. Het streven is om alle UU gebouwen in USP De Uithof aan de buitenzijde te voorzien van een eenduidige uitstraling zodat zij te onderscheiden zijn van de overige gebouwen op het USP De Uithof.

Meer informatie over dit onderwerp is op te vragen bij de directie Vastgoed & Campus.
 

Binnenbewegwijzering

Verzoeken voor het maken/wijzigen van deurborden kunnen worden ingediend bij het secretariaat van een faculteit of dienst. Het secretariaat kan een aanvraag indienen bij het Servicemeldpunt van FSC.

Meer informatie over binnenbewegwijzering.

Wagenpark

Het FSC beheert een aantal auto's en busjes van de UU. Voor de belettering van het wagenpark wordt vanaf 2018 het engelstalig logo gebruikt.

Dienstauto
Belettering wagenpark
Elektrische scooter
Elektrische scooter

Bedrijfsfiets

De fietsen worden uitgegeven door de FSC receptionist van het Bestuursgebouw. UBD-medewerkers kunnen tijdens werkdagen (08.30-18.00 uur) kostenloos een bedrijfsfiets lenen bij de receptie van het Bestuursgebouw aan de Heidelberglaan 8 in De Uithof. Een fiets kan niet van tevoren gereserveerd worden, maar er kan wel met de receptie gebeld worden om te checken of er nog een fiets beschikbaar is (tel. 030 253 1510).

Bedrijfsfiets
Bedrijfsfiets

Universiteitsprofilering

Productlijn

Geschenken uit de productlijn van de Universiteit Utrecht zijn te bestellen via de Utrecht University store of te verkijgen via de verkooppunten (beperkt assortiment):

Receptie Bestuursgebouw

Heidelberglaan 8
3584 CS Utrecht
tel. +31 (0)30 253 1510
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur

Receptie Academiegebouw

Domplein 29
3512 JE Utrecht
Telefoon: +31 (0)30 253 8252
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 9.00 - 18.00 uur

Een relatiegeschenk laten ontwerpen of produceren

Voor het laten fabriceren van relatiegeschenken neem je contact op met Unigear, de leverancier van de relatiegeschenken. Unigear kan de vraag uitwerken en deze voorleggen aan de product range commissie van de UU. Na goedkeuring wordt het product gemaakt en besteld.

Utrecht University Store

Kleding

De Utrecht University store verkoopt diverse kleding met daarop het logo van de UU.

Sportkleding

Het logo van de UU kan ook worden gebruikt op kleding van sporters die uitkomen voor de Universiteit Utrecht. Het logo komt het beste tot zijn recht op witte kleding en kan bijvoorbeeld op de borst (tegenover het kledingmerk), boven het rugnummer en op een broekspijp geplaatst worden.

Er zijn hardloopshirts, wielrenshirts en wielerbroeken in verschillende maten verkrijgbaar via de Utrecht University store.

Bedrijfskleding

Een aantal FSC-functionarissen draagt bedrijfskleding. Denk aan receptionisten, medewerkers onderhoud, gebouwzorgers en beveiligers. Deze ontwerpen zijn vastgesteld door en in beheer van het Facilitair Service Centrum (FSC).

Contact

Neem voor het laten ontwerpen van (sport)kleding met het UU-logo contact op met de Utrecht University store.