Informatieschermen

In diverse universiteitsgebouwen hangen videoschermen (narrowcasting) waarop allerlei informatie staat. Van online nieuwsberichten en agenda-items tot filmpjes en OV-informatie.

Ik wil iets op een scherm plaatsen

Faculteiten/diensten zijn verantwoordelijk voor de content die op de informatieschermen staat. Wil je informatie, een afbeelding of filmpje op een scherm laten plaatsen? Wil je weten hoe je de informatie (beeld/tekst) aanlevert? Neem contact op met het betreffende organisatieonderdeel. Een redacteur bepaalt uiteindelijk of hij de informatie/het beeld plaatst. 

Ik wil een scherm in mijn gebouw

Wil je een nieuw informatiescherm in een gebouw? Een aanvraag doe je via het FSC Meldformulier. Vervolgens wordt na een locatiebezoek bepaald waar de monitor komt te hangen en hoe groot deze moet zijn. Het AV-team van het Facilitair Service Centrum installeert daarna de apparatuur. Het systeem bestaat uit een monitor en een kastje (Spinetix) dat de informatie ophaalt en op de monitor afspeelt. Via het gebruiksvriendelijke CMS van HUSS plaats je informatie op het scherm in de UU-huisstijl. Na oplevering zorgt het AV-team voor het onderhoud van de hardware en kun je terecht met vragen over het CMS. 

Neem contact op met het AV-team via 030-253 1380 of kijk op intranet.