Het BMBF-concept

Bright minds, better future (bmbf) is de rode draad in het bouwen aan onze reputatie. Bright minds staat voor de talenten binnen onze universiteit die werken aan een betere wereld. Better Future is een opdracht aan ons allemaal: een betere toekomst door ónze mensen, óns onderwijs en óns onderzoek.

Poster BMBF Universe
Het universum van Bright minds, better future

Verhalen uit het hart van de Universiteit

De universiteit werkt aan een betere wereld. Dat doen we samen en over de grenzen van wetenschappelijke disciplines. Met Bright Minds, Better Future keren we de universiteit binnenstebuiten en laten we zien hoe we dit doen. Deze verhalen uit het hart van de universiteit brengen we naar buiten. Het zijn de verhalen die erom vragen om doorverteld te worden en die bepalen hoe de wereld naar ons kijkt.

Verbinden

We laten deze verhalen tot hun recht komen op de momenten waar ze relevant zijn. We doen dat actief, frequent en consequent. En we zorgen ervoor dat ze onmiskenbaar met onze universiteit verbonden worden. Daarmee onderscheiden wij ons van andere instituten op het gebied van onderzoek en onderwijs en bouwen zo aan onze reputatie.

Grafische weergave van het BMBF-concept

Terug naar de overzichtspagina over Bright minds, better future.