Stel een vraag

Heb je een vraag over regeneratieve geneeskunde en staat het antwoord nog niet op ons platform? Laat het ons weten. 

We gebruiken je mailadres alleen om met je over je vraag te communiceren. 

Let op! De HelpdeskRM is geen vervanging van een medisch specialist en we geven geen medisch advies. Heb je vragen over jouw gezondheid of situatie, neem contact op met een (huis)arts, of je behandelend arts. Wij verwijzen niet door naar specialisten.

Eén vraag kan de wereld veranderen. Welke vraag heb jij?

In de video hierboven zie je Jos Malda. Jos is biomedisch ingenieur bij de Universiteit Utrecht en onderzoekt hoe we stukjes levend weefsel kunnen maken met behulp van een 3D-printer. In de toekomst kunnen we die kennis gebruiken om stukjes kraakbeen te printen, of misschien wel een gedeelte van een heel orgaan. Wat wil jij begrijpen over het lichaam of het leven?

Zo gaan we jouw vraag beantwoorden:

Wij willen je vraag graag zo compleet en correct mogelijk beantwoorden. Daarom vragen wij minimaal twee experts die voor jou aan de slag gaan om een antwoord te formuleren. De één doorzoekt bronnen en schrijft het artikel, de ander gaat alles nog eens grondig controleren. Het kost wel wat tijd om dit zo goed en zorgvuldig mogelijk te doen. Daarom kan het wel een paar weken (of soms langer!) duren voordat je vraag beantwoord is.