Over ons

Betrouwbare informatie over regeneratieve geneeskunde

Ben jij op zoek naar betrouwbare en begrijpelijke informatie over regeneratieve geneeskunde? De Helpdesk Regeneratieve Geneeskunde of HelpdeskRM is de plek waar jij je vraag kunt stellen en antwoorden kan lezen. 

Samen met jou maken wij regeneratieve geneeskunde begrijpelijk

Het vinden van kloppende informatie is nog niet zo makkelijk op het internet. Hoe weet je dat wat je leest wel wetenschappelijk onderbouwd is? In een wirwar van clickbait en misinformatie is het soms lastig te zien wat waar is of wie er aan het woord is. De HelpdeskRM is opgericht om daarbij te helpen - in ieder geval op het gebied van regeneratieve geneeskunde.

De website groeit door vragen van mensen zoals jij, die nieuwsgierig zijn over regeneratieve geneeskunde. Misschien omdat je zelf een regeneratieve behandeling moet ondergaan, of iemand die je kent. Veel informatie is al te vinden, maar wij geven alle Nederlandstalige vragen die ingestuurd worden door aan de juiste experts en delen hun antwoorden op een begrijpelijke manier op deze website. Hierdoor hopen we de dialoog tussen wetenschappers en burgers op gang te brengen, en de kennis over, en het enthousiasme voor, regeneratieve geneeskunde te vergroten. 

Wat wil jij weten over RM?

Stel je vraag!

Heb je een vraag over regeneratieve geneeskunde, en staat het antwoord nog niet op onze site? Stuur je vraag in voor onze helpdesk! Je krijgt altijd een reactie van ons.

Stel je vraag!