Aanvragen en financiering

Ideëen verwezenlijken

De Green Office Utrecht (GOU) streeft ernaar het platform te zijn voor studenten, faculteiten en staf om de Universiteit Utrecht samen duurzamer te maken. GOU faciliteert hierbij de vorming van nieuwe ideëen, tastbare projecten en initiatieven. Daarnaast houdt de GOU het overzicht over bestaande activiteiten en contactpersonen binnen de Universiteit die betrokken zijn bij duurzaamheid.

De GOU ondersteunt projecten en projectgroepen. Dit betekent dus niet dat de projecten overgenomen worden, de werkzaamheden worden altijd nog uitgevoerd door de initiele oprichters of opvolgers daarvan. Het ondersteunen gaat door middel van het informeren en betrekken van studenten en staf over duurzaamheidsthema’s. Ook stelt de GOU studenten in de juiste positie om hun ideeën te verwezenlijken. Projectontwikkeling binnen de GOU verloopt op een cooperatieve manier: GOU neemt geen projecten, initiatieven of organisaties over. Onder ondersteuning verstaan we het helpen bij organisatorische en financiele vraagstukken, het gebruik laten maken van ons netwerk en het geven van advies. Daarnaast kunnen projectgroepen altijd ons kantoor gebruiken als ruimte om activiteiten in te organiseren.

Heb je een tastbaar idee voor een nieuw project, of heb je met een van onze teamleden gesproken over je ideeën? Vul dan de Application (Project Group & Funding) in en mail ons (greenoffice@uu.nl).

Projectgroepen en partnerorganisaties die financiele ondersteuning willen, vragen we de  Budget template in te vullen en te mailen, het liefst twee weken voor de activiteit waar financiele ondersteuning voor nodig is. Voeg ook een kopie van een gesprek bij waarin er vanuit de Green Office bevestigd wordt dat de finaniciering door mag gaan.