Teamleden

Anjelle, Manager

Ik ben Anjelle, de manager van de Green Office Utrecht. Ik geloof dat universiteiten een belangrijke rol spelen in de duurzame ontwikkeling van onze planeet en dat iedereen hieraan kan bijdragen. Ik wil studenten en medewerkers van de UU laten inzien dat ieder idee - hoe klein ook, van belang is, dat passie aanstekelijk werkt en dat dromen gedeeld worden door anderen. Zelf heb ik de master International Development Studies aan Universiteit Utrecht afgerond en uit eigen ervaring weet ik dat een paper geschreven voor de la, een verspilling is van ieders tijd. Dus zet je eigen kennis en creativiteit in voor een mooiere wereld en begin bij de Green Office!

George, Assistant Manager

Ik ben George, de Assistant Manager van de Green Office Utrecht. Ik ondersteun mijn collega 'Greenies' bij al hun taken en projecten, zodat de Green Office de Universiteit Utrecht nog duurzamer kan maken. Ik neem mijn energie, passie voorduurzaamheid en slechte (maar groene) grappen mee naar de GOU en ga ervoor zorgen dat we het middelpunt zijn voor groen leven én lachen! Ik hoor graag je geweldige ideeën, hoop zoveel mogelijk mensen te betrekken bij het onderwerp duurzaamheid en ik ga je helpen een verandering te maken voor de toekomst!

Sandra, Green Office Host
Sandra GOU

Ik ben Sandra, de Host van de Green Office Utrecht. Ik kom oorspronkelijk uit Frankrijk, maar woon alweer ca. 20 jaar in Nederland. Ik heb altijd een grote liefde voor natuur gehad en ik vind het oneerlijk om te zien hoe de natuur de dupe wordt van menselijk handelen. Daarom werk ik met trots bij de Green Office en geef zo samen met anderen een stem aan duurzaamheid. Binnen de Green Office help ik iedereen die met vragen binnenkomt, verzorg ik onze planten en zorg ik dat het kantoor een fijne werkplek is voor iedereen. Daarnaast ben ik ook bezig met ons Adopt-a-Plant project, dus kom langs om een plant te adopteren!

Elsa, Project and Volunteer Support Coordinator
GOU-teammember Elsa

Ik ben Elsa, de Projects & Volunteer Support Coordinator van de Green Office Utrecht. Ik studeer geschiedenis en rechten en ik heb interesse in conflictstudies en internationale betrekkingen. Ik werk bij de Green Office omdat ik geloof dat de Green Office een plek is waar 'groene' ideeën echt worden omgezet in actie. Ik ben blij deel uit te maken van de Green Office, omdat dit de plek is waar mensen samenkomen om hun ideeën te delen en om samen te werken aan de verduurzaming van de universiteit. Studenten krijgen hier de kans om deel te nemen aan lopende projecten of om hun eigen project op te zetten. Het is mijn taak om hen te ondersteunen en gemotiveerd en enthousiast te houden. Heb je ook een tof 'groen' idee of wil je member worden bij de Green Office en daarmee bijdragen aan een duurzamere Unviersiteit Utrecht, kom dan langs op kantoor en dan kijken we samen hoe we je kunnen helpen!

Lotte, Marketing & Outreach Coordinator

Mijn naam is Lotte, Marketing & Outreach Coordinator van de Green Office. Samen met mijn Visibility Committee vertegenwoordig ik de Green Office op evenementen. Hier richten wij ons op het informeren, betrekken en versterken van studenten en medewerkers van de Universiteit Utrecht. Ik heb me aangesloten bij de Green Office omdat ik meer mensen bewust wil maken van het belang van een duurzame levensstijl. Ik geloof dat je als individu al een verschil kan maken om deze wereld een betere plek te maken.

Wil je samen met ons werken aan de zichtbaarheid van de Green Office? Wil je je medestudenten en professoren informeren over wat de Green Office doet, en ze prikkelen om ook actie te ondernemen? Kom dan bij ons langs of stuur me een berichtje!

Marijn, Green Impact Officer

Mijn naam is Marijn en samen met Green Impact Officer Duccio zet ik me in om zoveel mogelijk medewerkers te enthousiasmeren voor de Green Impact Challenge. Deze challenge vergroot het duurzaamheidsbewustzijn en stimuleert medewerkers om concrete actie te ondernemen om hun organisatie van binnenuit te verduurzamen. Het programma werd opgezet in 2006 en komt oorspronkelijk uit het Verenigd Koninkrijk, en het is inmiddels breed geïmplementeerd in honderden organisaties daar. Onze visie is om het net zo groot te maken in Nederland. Het mooie van deze challenge is dat we niet met het vingertje wijzen naar ‘onduurzaam’ gedrag, maar schouderklopjes geven voor elke groene actie.

Mijn interesse in duurzaamheid kwam naar voren tijdens mijn masterstudie ‘Earth, Life and Climate,’ waarin ik leerde hoe het klimaat is veranderd in de lange geschiedenis van onze aarde, en hoe dit zich verhoudt tot de klimaatveranderingspatronen die nu plaatsvinden. Het maakte dat ik actie wilde ondernemen en anderen wilde prikkelen om hetzelfde te doen. Ik ben heel blij om voor de Green Office te werken, omdat iedereen hier zeer toegewijd is aan ‘de groene zaak’.

Duccio, Green Impact Officer

Hallo, mijn naam is Duccio en samen met Marijn vorm ik het Green Impact Challenge team. De challenge is voor mij een interessante manier om met medewerkers te werken en op een leuke, laagdrempelige manier de bewustwording rondom duurzaam gedrag te vergroten. Als masterstudent Energiewetenschappen richt ik me op de relatie tussen technologie en gedragsverandering – en geen betere plek dan een universiteit om vooruitgang te boeken op dit gebied, lijkt mij!

Florence is mijn thuisstad en als ik niet in de Green Office ben (overigens een superleuke plek waar je echt eens langs moet komen voor een koffie!) ben ik aan het klimmen of besteed ik tijd met mijn vrienden. Pas nadat ik klaar ben met mijn studiewerk, natuurlijk.. Enfin. De doelstelling van onze universiteit om in 2030 geheel CO2-vrij te zijn is lekker ambitieus en wij, als team, gaan ons best doen om hier zoveel mogelijk aan bij te dragen!

Ilse, Living Lab Coordinator

Samen onze universiteit groener maken: je kan me erbij helpen! Mijn naam is Ilse en ik ben de Living Lab Coördinator. Mijn taak is om medewerker en student te verbinden in projecten voor het verduurzamen van onze universiteit. Denk jij dat je een goede oplossing hebt voor een ecologisch probleem in de universiteit? Of wil je onderdeel worden van een project dat onderzoek doet naar een van deze problemen? Stuur me een mailtje, dan kunnen we samen werken aan een groenere toekomst.

Mijn doel is om studenten uit alle faculteiten te laten zien dat ze kunnen bijdragen aan een groenere universiteit. Ik ben zelf een interdisciplinair student, en ik weet dat iedere faculteit zijn eigen slimme oplossingen en aanpakken heeft voor problemen. Aarzel dus niet om contact met me op te nemen!

Daria, Mobility Coordinator

Hallo! Mijn naam is Daria en ik houd me binnen de Green Office bezig met het thema Mobility. Ik studeer sociaaleconomische geschiedenis en ben geïnteresseerd in de relatie tussen economische ontwikkeling en ecologie. Door ons gedrag op het gebied van mobiliteit te veranderen, hebben we de kans om een groot deel van onze milieu-impact verminderen. Als belangrijke publieke instelling kunnen we echt het voortouw nemen in de ontwikkeling van de stad naar duurzaamheid.

Ik kom oorspronkelijk uit Bologna in Italië en ik ben gefascineerd door de sociale en milieu-uitdagingen waar onze samenleving voor staat. Ik geloof dat het vinden van duurzame en eerlijke oplossingen in de komende decennia echt een verschil gaat maken voor de samenleving waarin we willen dat volgende generaties leven - dus laten we vooral in actie komen!

Fae, Green Campus Coordinator

Ik ben Fae, de Activities & Campaign Coordinator voor het thema Green Campus. Mijn masterscriptie heeft mijn interesse aangewakkerd in biofiele stedenbouw en ik grijp elke gelegenheid aan om in de natuur te zijn – dus het vergroenen van onze campus ligt mij na aan het hart! Green Campus is ons nieuwste thema, maar de kiem wordt snel gelegd (excuus voor de slechte woordspeling..). Onze grote projecten van de komende tijd zijn het ontwerpen en aanplanten van zowel een Tiny Forest als een Future Food Forest op de campus. Met deze groene plekken willen we de biodiversiteit op de campus vergroten én de community bewustmaken en betrekken bij dit soort initatieven.  

Ik ben coördinator van een fantastisch team van commissieleden en vrijwilligers die zich op wekelijkse basis inzetten voor deze projecten. Ik ben iemand die heel graag samenwerkt en brainstormt over nieuwe ideeën. Ik vind het leuk om anderen te ondersteunen zodat we samen dingen kunnen laten gebeuren. Neem contact met ons op als je ideeën hebt of aan wil haken bij bestaande Green Campus-projecten!

Tiemen, Circularity Coordinator

Afval bestaat niet, want alles kan van nut zijn voor iets anders! Ik heet Tiemen en ben op zoek naar de combinatie tussen cognitieve psychologie en duurzaamheid. Voor de Green Office coördineer ik de projecten die te maken hebben met circulariteit. Ik geloof dat iedereen iets unieks kan bijdragen aan de grote puzzel die we duurzaamheid noemen, houd ervan als iemand oprecht blij wordt van een project en streef ernaar om samen de universiteit te helpen volledig circulair te worden.

ls je toffe ideeën hebt of gewoon een keer wil babbelen dan zie ik je hopelijk snel in de Green Office!