Missie & Visie

Visie

Green Office Utrecht is het centrale platform waar jonge geesten de handen in elkaar slaan om de Universiteit Utrecht te ondersteunen in haar duurzame ontwikkelingen.

Missie

Green Office Utrecht realiseert deze visie door het beleid van de universiteit tastbaar te maken voor studenten en medewerkers door:
ze te informeren
ze te betrekken
ze bij te staan in hun acties

Wat kan GOU voor je doen?

Wil je een idee verwezenlijken dat te maken heeft met duurzaamheid? Dan is de Green Office er om je te helpen! We kunnen je bijvoorbeeld aan met een klein bedrag helpen om je project op te zetten, daarnaast kan het GOU team ook verdere steun aan je project bieden, je van een netwerk binnen de universiteit voorzien en je helpen met de communicatie van het project. Dus, heb je een idee? Dan maakt het niet uit of het klein of groot, serieus of grappig is! Aarzel niet om langs te komen om onder het genot van een kop koffie of thee je opties te onderzoeken. Of stuur je idee per mail naar: greenoffice[at]uu.nl

Wil je geen nieuw project starten maar heb je wel wat uurtjes over die je graag wil besteden aan een project dat te maken heeft met duurzaamheid? Dan is de Green Office op zoek naar jou! We zoeken regelmatig mensen die ons willen helpen met activiteiten of projecten. Meer informatie vind je hier!

Lees het artikel over Green Office Utrecht in Tijdschrift Milieu 4-2014 van de VVM, een netwerk voor milieuprofessionals.