Meedoen

De Living Lab is een wisselwerking tussen de Green Office Utrecht (GOU), medewerkers, docenten en studenten van de Universiteit Utrecht.

Ben je student?

Als student kan je op twee manieren betrokken raken bij het Living Lab. Je kunt via een docent een van onze onderwerpen onderzoeken binnen een cursus, of je kunt zelf contact met ons opnemen. Dit laatste kun je bijvoorbeeld doen wanneer je overweegt een onderwerp van het Living Lab te kiezen om je eindwerkstuk over te schrijven.

Ben je docent?

Het Living Lab probeert docenten te voorzien van casussen voor onderzoeken die realistisch zijn en uit onze eigen universiteit komen. Onze ervaringen hebben ons geleerd dat studenten gemotiveerder zijn wanneer ze weten dat ze echte casussen bestuderen, helemaal wanneer hun resultaten daadwerkelijk geïmplementeerd kunnen worden! De GOU heeft een aantal contactpersonen binnen Facility management, Vastgoed en campus, en IT. Zij spelen de problemen op het gebied van duurzaamheid door die aangepakt kunnen worden door studenten!

Ben je medewerker?

Het Living Lab kan je helpen om problemen op het gebied van duurzaamheid te laten onderzoeken, waar normaal niet genoeg tijd of geld voor beschikbaar is. De studenten werken als consultants en zullen door middel van enkele bijeenkomsten hun onderzoek aanpassen aan jouw wensen. We hebben in het verleden met name gewerkt met studenten van milieuwetenschappen, maar er zijn ook studenten betrokken van biologie, psychologie en bestuur- en organisatiewetenschappen. We zoeken steeds naar nieuwe studies en studenten om betrokken te raken, dus twijfel niet om je problemen aan te dragen!

Geïnteresseerd? Stuur een e-mail naar livinglab.greenoffice@uu.nl