Doe mee: studenten

Sluit je aan bij de Green Office! Bij de Green Office werken medewerkers en studenten samen om de Universiteit Utrecht duurzamer te maken. Doe mee door vrijwilliger te worden of deel te nemen aan UULabs.

Word vrijwilliger

Er zijn mogelijkheden om regelmatig vrijwilligerswerk te doen of om af en toe een kleine klus op te pakken. Je kunt je aansluiten bij een projectgroep, een Green Team of onze vrijwilligerspool.

Two Green Office members are gardening.

Sluit je aan bij een projectgroep

Momenteel heeft de Green Office vier projectgroepen: de Thrift Shack-groep, de Tiny Forest-groep, de sustainable food-groep en de Repair Café-groep. De projectgroepen bestaan uit studenten en medewerkers. Klik hier voor de actuele vacatures voor de projectgroepen.

Zijn er op dit moment geen vacatures? Neem contact op met greenoffice@uu.nl om ons te laten weten dat je interesse hebt. We houden je dan op de hoogte van nieuwe mogelijkheden.

Sluit je aan bij een Green Team  

Green Teams zijn werkgroepen waarin studenten en medewerkers samenwerken om hun faculteit duurzamer te maken. Bekijk het overzicht van de huidige Green Teams. Heb je interesse om je aan te sluiten bij een bestaand Green Team? Neem contact met ze op! Bekijk hier de contactgegevens.

Wil je een Green Team starten op jouw faculteit? Wij horen graag van je! Neem contact met ons op via greenoffice@uu.nl.

Word lid van onze vrijwilligerspool

Ben je niet geïnteresseerd in een vaste positie, maar ben je wel bereid om af en toe te helpen met klusjes in het Green Office?

Sluit je aan bij onze vrijwilligerspool. De taken zijn bijvoorbeeld helpen met het koken van een zero-waste lunch of het organiseren van een Thrift Shack pop-up evenement.

Meld je hier aan voor onze vrijwilligerspool.

Neem deel aan UULabs

Wil je samen met onderzoekers, studenten, operationele medewerkers en/of partners werken aan een duurzaamheidsuitdaging op de campus? Met UULabs creëren we duurzaamheidsgerelateerde proeftuinen op de campus waarin we onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering samenbrengen. Onderzoekers, operationeel personeel, partners en docenten zijn essentieel voor het succes van deze proeftuinen.

Doe mee

Word lid van de Community WhatsAppgroep

In onze Community WhatsAppgroep delen we regelmatig onze komende evenementen en projecten.

Word lid van de Community WhatsAppgroep