De Faculty Club van ... Natalja Macnack

In deze rubriek vertellen onze leden iets over zichzelf en waarom zij lid zijn van de Faculty Club. Natalja Macnack is marketingmedewerker bij faculteit Recht, Economie, Bestuur & Organisatie.

De Faculty Club van Natalja Macnack

Waarom ik lid ben geworden? Ik ben jaren geleden gevraagd door de voormalig clubmanager, Noor van Haaren. Ik herinner me dat dit tijdens een netwerk event van het UU Vrouwennetwerk was. 

Ik ben inmiddels alweer best lang lid: sinds oktober 2006! Ik heb nog een aantal jaren in de programmacommissie van de Faculty Club gezeten. Ik heb toen samen met de andere commissieleden veel mooie activiteiten mogen organiseren. 

Mijn mooiste herinneringen zijn de gezellige lunches met internationale gasten. Maar ook heb ik dierbare herinneringen aan de geslaagde Midzomernacht events.

Wat doe je in het dagelijkse leven?

Veel haha ... maar om het overzichtelijk te houden: in het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de afdeling Communicatie & Marketing van de faculteit Recht, Economie, Bestuur & Organisatie. Ik houd me daar voornamelijk bezig met de onderwijsmarketing. Daarnaast verbind ik met mijn eigen onderneming Macnack Verbindt kleurrijke groepen, organisaties of individuen door middel van diensten op het gebied van eventprogrammering, PR/Marketing en social media. Veelal voor de theater -en culturele sector en ZZP-ers.

Leukste herinnering aan de Faculty Club?

Mijn mooiste herinneringen zijn de gezellige lunches met internationale gasten in de tijd dat ik voor het International Office werkte. Maar ook heb ik dierbare herinneringen aan de geslaagde Midzomernacht events.        

Waar kijk je het meeste naar uit?

Ik kijk er naar uit om, zoals velen, weer live interacties te hebben. Mensen zijn niet gemaakt om alleen maar thuis te werken, op afstand van elkaar te blijven en grotendeels online te leven. Reizen is ook iets waar ik erg naar uit kijk. Ik ben extra blij met de reizen die ik voor de pandemie heb mogen maken.

Eventuele suggesties voor activiteiten voor de Faculty Club?

De Faculty Club doet al heel veel en ook de bezoekers samenstelling verandert langzaamaan op diverse vlakken. Mooi om te zien. Een activiteiten suggestie: de stadswandeling “sporen van slavernij in Utrecht” weer eens terug laten komen. In de wandeling zijn ook universitaire gebouwen opgenomen. We hebben die wandeling georganiseerd toen ik destijds in de programmacommissie zat en deze was meteen volgeboekt. Ik vind het interessant en leerzaam hoe je met een andere blik naar gebouwen en je eigen stad kan kijken.