Menukaart

Genieten in de Faculty Club van een lunch, een dagschotel of een driegangenkeuzemenu
Lunch
Soep van de dag

€ 5,50

Uitsmijter naar keuze

€ 7,50

Broodje kroket

€ 7,40

Zeelander wit of bruin, oude geitenkaas, courgette tapenade en peterselie mayo

€ 9,30

Zeelander wit of bruin, licht gerookte zalm, crème fraiche, rode biet

€ 9,50

Salade met seizoensgebonden vis

€ 11,50

2-gangen lunch van de Chef

€ 23,50

* Door gebruik van seizoensgebonden ingrediënten kunnen de prijzen fluctueren

Diner
Voorgerechten
  • Ceviche van daurade met gember, zoete aardappel, mais en avocado
  • Runderpastrami met taugé, zwarte sesammayonaise, komkommer en radijs
  • Tabouleh met granaatappel, feta en peterseliemayonaise
Hoofdgerechten
  • Kalfsstaartstuk met auberginekaviaar, aardappelsoufflé, groene asperge en meiknol
  • Rode mul met bulgur, gemengde noten, mini groenten en saus van saffraan
  • Rouleau van groene kool met ras el hanout, meiknol, gebakken bloemkool, geroosterde courgette en hollandaise saus met gebrande boter
Nagerechten
  • Rabaraber met witte chocolade en krokante bladerdeeg
  • Kazen: Romero, geitenbrie, Le Petit Doruvael, Blauwklaver, Oude Grachtkaas en Beemster, geserveerd met vijgenchutney, notenbrood en walnoten

Een dagschotel kost € 15,00 een driegangenmenu € 31,50

De wijnkaart kunt u hier vinden.

Bittergarnituur
Garnalenkroketjes, 3 stuks

€ 3,40

Kaasstengels, 3 stuks

€ 3,25

Bitterballen, 3 stuks

€ 2,75

Groentebitterballen, 3 stuks

€ 3,30

huiskamer faculty club