Genieten in de Faculty Club van een lunch, een dagschotel of een driegangenkeuzemenu
Lunch
Soep van de dag

€ 5,50

Uitsmijter naar keuze

€ 7,50

Kroketten van Chef Thor

€ 7,40

Waallander met Petit Doruvael en tomatenchutney

€ 9,30

Bol van bierbostel met Kromme Rijnossenworst, komkommer, ui en piccallily

€ 9,50

Flammkuchen als wrap met spek, prei en crème fraîche

€ 9,25

Salade met seizoensgebonden vis

€ 11,50

2-gangen lunch van de Chef

€ 23,50

* Door gebruik van seizoensgebonden ingrediënten kunnen de prijzen fluctueren

Diner
Voorgerechten

Tomaat
madeleine, burrata, spongecakepeterselie, gekonfijte cherrytomaat, tomatencrumble, peterseliecrème, gel van tomaat en tobasco

Waterlands varken
zacht gegaard met mosterd en honing, gelei van Licor43, crème van topinamboer, gekarameliseerde hazelnoten en tahoon cress

Yellowfin tonijn
gemarineerd met sesam, zoetzure komkommer, panna cotta van gerijpte soja, gembermayonaise en koriander chrunch

Hoofdgerechten

Skrei
gebakken met beurre noisette, worteltonnetjes, gebakken witlof, aardappelsoufflé, crème van pastinaak en saus Hollandaise

Palmesteyn rund
gegrild met geglaceerde runderwang, polenta met Oude Remeker, gepofte spruiten, crème van zoete aardappel en jus met Bretonse wortel

Linzen
salade van Castelluccio linzen met geroosterde sjalot, pompoencrème, geroosterde asperge, gepofte knolselderij, rode uiencompote, peterseliesaus en schorseneer krokant

Nagerechten

Mokka & Banaan
bananen-walnotenbrood met mokka cremeux, chips van banaan, mokka mousse, koffiecrumble en bros van bittere couverture

Kazen
Romero, geitenbrie, Le Petit Doruvael, Blauwklaver, Oude Grachtkaas en Beemster, geserveerd met vijgenchutney, notenbrood en walnoten

Een dagschotel kost € 15,00 een driegangenmenu € 31,50

De wijnkaart kunt u hier vinden.

Bittergarnituur
Garnalenkroketjes, 3 stuks

€ 3,40

Kaasstengels, 3 stuks

€ 3,25

Bitterballen, 3 stuks

€ 2,75

Groentebitterballen, 3 stuks

€ 3,30

huiskamer faculty club