Menukaart

Genieten in de Faculty Club van een lunch, een dagschotel of een driegangenkeuzemenu
Lunch
Soep van de dag

€ 5,75

Uitsmijter naar keuze

€ 7,85

Zeelander met biologische Kwekkeboom kroketten

€ 7,85

Waldkorn pastrami met zuurkool, augurk en mierikswortel

€ 9,95

Maisbol garnaaltjes met cocktailsaus, cherrytomaatjes, avocado crème en rucola

€ 9,95

Maaltijdsalade, keuze vegetarisch, vis of vlees

€ 11,95

2-gangen lunch van de Chef

€ 24,50

* Door gebruik van seizoensgebonden ingrediënten kunnen de prijzen fluctueren

Diner
Voorgerechten
  • Crème van geroosterde paprika
    met cashew noten, feta, olijven en basilicum
  • Zalm Pasturma
    met baby komkommer, ingelegde rode ui, rode peper, chili olie en dille

  • Gegrilde hoenderfilet
    met grapefruit, avocado, koriander crème en krokante sjalotten

Hoofdgerechten
  • Saté van tempeh 
    saus van zonnebloempitten en kokos met geroosterde zoete aardappel en spicy aubergine

  • Saffraan risotto
    met fruit de mer en baby groenten

  • Kalfsrib
    Met tagliatelle, eekhoorntjesbrood, geroosterde knolselderij, spinazie en rucola

Nagerechten
  • Kaasplateau
    Romero, geitenbrie, Le Petit Doruvael, Blauwklaver, Oude Grachtkaas en Beemster, geserveerd met vijgenchutney, notenbrood en walnoten

  • Gepocheerde peer
    met perenijs, noten, Dolce de leche en gember tuilles

Een dagschotel kost € 15,75 en een driegangenmenu € 33,00

De wijnkaart kunt u hier vinden.

Bittergarnituur
Garnalenkroketjes, 3 stuks

€ 3,55

Kaasstengels, 3 stuks

€ 3,40

Bitterballen, 3 stuks

€ 2,90

Vegetarische bitterballen, 3 stuks

€ 4,00

huiskamer faculty club