Genieten in de Faculty Club van een dagschotel of een driegangenkeuzemenu
Lunch
Soep van de dag

€ 5,50

Twee kalfs- of oesterzwamkroketten met wit of bruinbrood

€ 7,50

Argentijnse wrap met ‘cajun beef’, bonensalade, gepofte paprika, jalapeño en chilimayonaise

€ 9,25

Sandwich met gegrilde kip met ketjap, ui compôte, salsa van tomaat en korianderr

€ 9,50

Omelet naar keuze

€ 7,80

Uitsmijter met 2 biologische eieren

€ 7,50

Tweegangen lunchmenu ‘keuze van onze chefkok’

€ 23,50

Salade van gamba met mangokomkommer, rode ui, Thaise basilicum en kerriedressing

€ 11,50

* Door gebruik van seizoensgebonden ingrediënten kunnen de prijzen fluctueren

Diner
Voorgerechten
  • Hertenrosbief met hazelnoten, pompoen-crème en rucola

  • Herfstsalade Niçoise met makreel

  • Paddenstoelenragout met polenta en Parmezaanse kaas

Hoofdgerechten
  • Japanse kip met noedels en poi choy

  • Heilbotfilet met brandade bitterbal, “papa di Pomodoro” en wilde spinazie 

  • Pompoenstoofschotel met curryrisotto, koriander en bosui

Nagerechten
  • Kaasplateau

  • Carrotcake met sinaasappel curd en citrusfruit

Een dagschotel kost € 15,00 een driegangenmenu € 31,50

Bittergarnituur
Bacalhoukroketjes (3 stuks)

€ 3,25

Ibericokroketjes (3 stuks)

€ 3,25

Garnalenkroketjes (3 stuks)

€ 3,40

Kaasstengels (3 stuks)

€ 3,25

Bitterballen (3 stuks)

€ 2,75

huiskamer faculty club