Donderdagmiddagborrel Faculty Club

Geniet samen met collega's en vrienden van een vroege start van het weekend bij de donderdagmiddagborrel van de Faculty Club. 

De donderdagmiddagborrel van de Faculty Club is de perfecte gelegenheid om de werkweek af te sluiten met collega's en vrienden, maar ook om andere collega’s beter te leren kennen. In een gezellige ongedwongen setting met een drankje erbij is het ijs snel gebroken. Vooral voor medewerkers die door de week weinig op kantoor zijn, is de donderdagmiddagborrel het ideale moment om even bij te kletsen met de rest en om feeling te houden. Uiteraard met lekkere DOMIBO hapjes en drankjes! Wij hebben verschillende bieren en ook een ruime keuze aan wijn en andere lekkere drankjes. Bekijk hier onze borrelkaart.

Tijdens de donderdagmiddagborrel worden de borrelhapjes aangeboden door de Faculty Club en cateraar Vineyard. De gezellige sfeer, het gastvrije team en de lekkere hapjes en drankjes van de Faculty Club zijn dé ingrediënten voor een mooi begin van het weekend. Nodig vooral collega's of vrienden uit en loop gezellig binnen!

Wanneer: iedere donderdag vanaf 16.30 uur!