Bingo

Bezoek een lustrumactiviteit, ga op de foto met de clubmanager en drink een drankje in de tuin. Ontdek het lustrum van de Faculty Club en doe mee met de Bingo! De eerste twintig volle kaarten winnen een bomvolle lustrum goodiebag. 

Bingokaart van de Faculty Club

Wil je het lustrum optimaal beleven? Doe dit jaar dan mee met de Faculty Club Bingo. Op de kaart staan negen verschillende opdrachten. Zo moet je  op de foto met de club manager Sandy van Heerde gaan, een lustrumactiviteit bezoeken, de lustrumsticker op een bijzondere plek plakken en droom je samen met de programmacommissie over de toekomst van de club.

De bingokaart is te verkrijgen aan de bar van de Faculty Club of download de kaart online en print het uit. De eerste twintig deelnemers die een volle kaart inleveren, winnen aan het eind van het jaar een bomvolle lustrum goodiebag. Hierin zit onder andere het mooie lustrumboek wat in het najaar uitkomt.

Voorwaarden

  1. Iedereen mag mee doen aan de bingo. Het maakt niet uit of je lid van de Faculty Club bent of niet; 
  2. Iedereen mag maar één keer mee doen met een bingokaart. Iedereen maakt dus maar één keer kans op een lustrum goodiebag;
  3. Een opdracht mag alleen worden afgestempeld door het barpersoneel van Vineyard, de clubmanager, bestuursleden of leden van de Programmacommissie van de Faculty Club. Bij het afstempelen moet bewijs worden geleverd van het voltooien van de opdracht. Dit kan bijvoorbeeld door het laten zien van een mail en door aanwezig te zijn bij een lustrumactiviteit;
  4. Uiteraard zijn de bestuursleden en de leden van de programmacommissie uitgesloten van deelname;
  5. Bij een valse volle bingokaart moet er een liedje gezongen worden.
Lustrumbeeld 25 jaar Faculty Club