Facultaire evenementen

Jaarlijks organiseert de faculteit Recht, Economie en Bestuur- en Organisatiewetenschap evenementen om onderzoeks- en onderwijsthema's zichtbaar maken. De evenementen zijn vooral bedoeld voor alumni, staf en studenten, maar geven ook relaties van de faculteit een goed beeld van hoe onderzoek en onderwijs elkaar raken. 

24 januari 2018: Impact Night

Deze Impact Night had als thema: About green cities and involved citizens. en had als gastsprekers onder meer Marcel Beukeboom - Klimaatgezant voor het Koninkrijk der Nederlanden en Lot van Hooijdonk - Wethouder duurzaamheid van de gemeente Utrecht.

26 mei 2016: Impact Night

De jaarlijkse bijeenkomst voor medewerkers, studenten en alumni van de faculteit Recht, Economie, Bestuur en Organisatie vond plaats op donderdag 26 mei 2016. De REBO Impact Night was een sprankelend avondprogramma dat in het teken stond van het facultaire onderzoeksthema Future of Work

Facultaire carrièredag

De facultaire carrièredag is gericht op arbeidsmarktoriëntatie voor studenten van de faculteit Recht, Economie en Bestuur- en Organisatie. In 2016 bestond het evenement uit 3 avonden onder de naam REBO Career Nights op 23, 24 en 26 mei. Het overkoepelende thema was: Your next step in future leadership.