14 augustus 2017
Vloeistoffen kunnen zichzelf met chemische reacties een weg banen door gesteente diep in de aarde, concluderen aardwetenschappers van oa de Universiteit Utrecht
NWO Veni
2 augustus 2017
Ruud van der Ent en Niko Wanders van het department Fysische Geografie aan de Universiteit Utrecht ontvangen beiden een NWO Venisubsidie.
Japanse Duizendknoop Beuningse Uiterwaarden
31 juli 2017
Rivieren zijn snelwegen voor de verspreiding van invasieve exotische planten
24 juli 2017
We are proud to announce that the next UU Sustainability Conference will be held at TivoliVredenburg Utrecht, February 9, 2018.