ondertekening IMVO-convenant Wesley Malcorps
25 april 2017
Wesley Malcorps, student Sustainable Development, ondertekende het IMVO-convenant plantaardige groene eiwitten.
Missing Maps Logo
25 april 2017
May 17th there will be a Mapathon Missing Maps event in the Koningsberger building, Utrecht.
Jelle Reumer
25 april 2017
Onderzoekers van de Universiteit Utrecht en de werkgroep Muschelkalk Winterswijk vonden onlangs een keverfossiel in de steengroeve in Winterswijk.
Frank van Rijnsoever
25 april 2017
Innovatiesubsidies om samenwerking tussen het MKB en andere partijen te bevorderen hebben weinig effect, concluderen Utrechtse onderzoekers.
Afbeelding van zonnepaneel
24 april 2017
Negentig hoogleraren verzoeken het nieuwe kabinet om snelle concrete duurzaamheidsstappen te zetten. Zij noemen twaalf concrete punten in een open brief.
Sol glas in lood
20 april 2017
Komende zaterdag is de March for Science. In 500 steden wereldwijd, waaronder Amsterdam, gaan mensen de straat op voor ongehinderd en onafhankelijk onderzoek.
prof. Guus Velders
20 april 2017
TIME Magazine heeft bijzonder hoogleraar Guus Velders verkozen tot één van de honderd invloedrijkste personen ter wereld.
Photo collage of plastic fragments found in the Arctic Ocean. Photo: Andres Cozar.
19 april 2017
In de Noordelijke IJszee bevindt zich verrassend veel plasticafval, zeker in vergelijking met het lage inwoneraantal van het gebied.
Rode Ara in vlucht.
13 april 2017
Onderzoek UU-student is begin van publicatie in Science vandaag.
Jelle Reumer
12 april 2017
Paleontoloog Jelle Reumer van de Universiteit Utrecht krijgt de Groeneveldprijs uitgereikt voor zijn enthousiaste manier van delen van zijn passie.