Geochemical Society
20 maart 2019
Eén van de 13 nieuwe Fellows van de Geochemical Society en de European Association of Geochemistry.
19 maart 2019
Het onderzoeksprogramma ontvangt 1,4 miljoen euro als extra bijdrage voor onderzoek naar klimaatverandering in het verleden.
Europese Unie - © iStockphoto.com/dem10
18 maart 2019
De consortia die nog in de running zijn, hebben nu elk een miljoen euro toegekend gekregen om gedetailleerde plannen uit te werken.
13 maart 2019
De wereld ligt niet op koers om internationaal afgesproken milieudoelen te bereiken, staat in een VN-rapport waaraan oa. de Universiteit Utrecht meewerkte.
12 maart 2019
Lever je plastic doppen in bij de inzamelpunten en help KNGF Geleidehonden om meer van deze trouwe viervoeters te trainen.
11 maart 2019
Utrechtse onderzoekers publiceren vandaag in Nature Catalysis een Perspective-artikel over de stand van zaken van ‘Power to Methane’.
Wilco Hazeleger
11 maart 2019
Prof. dr. ir. Wilco Hazeleger is per 1 juli 2019 door het CvB van de Universiteit Utrecht benoemd tot de nieuwe decaan van de faculteit Geowetenschappen.
Disney figuren: Goofy, Minnie Mouse, Mickey Mouse en Donald Duck © iStockphoto.com
8 maart 2019
Dan Hassler-Forest sprak bij 'NPO radio 1' over de representatie van niet-hetero's in de media.
7 maart 2019
Een delegatie Nederlandse pool- en zeeonderzoekers ondertekende een intentieovereenkomst voor samenwerking met het Alfred Wegener Instituut in Bremerhaven.
7 maart 2019
Philippe Delandmeter en Ramon Oord namen deel aan een wetenschappelijke cruise van strategisch partner NIOZ.