Vragenlijst: natuur in jouw omgeving

Hoe ervaar jij de natuur in jouw omgeving? En denk je dat deze natuur invloed heeft op jouw gezondheid? We zijn benieuwd naar jouw mening!

Woon jij in een van onderstaande dertien gemeenten en wil jij graag je steentje bijdragen? Vul dan de vragenlijst in. Dit kost ongeveer 25 tot 30 minuten. We verloten tien VVV-bonnen van €20,- onder de deelnemers. De vragenlijst gaat over jouw tevredenheid over de leefomgeving, persoonlijke gezondheid en de natuur/groene gebieden in de buurt.

De dertien gemeenten zijn: Barneveld, Bunschoten, Ede, Leusden, Nijkerk, Putten, Renswoude, Rhenen, Scherpenzeel, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Wageningen en Woudenberg.

De Universiteit Utrecht doet in deze gemeenten onderzoek naar de gezondheid van inwoners en de kwaliteit van natuur. Dit onderzoek is onderdeel van de Regio Deal Foodvalley waar de Universiteit Utrecht samen met andere kennisinstellingen, overheden en ondernemers samenwerkt aan de versnelling naar duurzame en gezonde voeding.

Vragen?

Neem contact op met de onderzoeker Claire Boerée, via e-mail: veldwerk.foodvalley@uu.nl