Informatievoorziening & IT

Werk je bij de faculteit Diergeneeskunde? Dan helpen we je graag verder!

Advies over nieuwe IT-oplossingen nodig? Wil je graag dat een professional met je meedenkt over het afsluiten van IT-contracten, nieuwe applicaties, vooronderzoek, opstellen projectplan? Neem dan contact op met Rene Adelerhof of Hans Koeslag.

Nieuwsgierig welke IT-projecten er binnen de faculteit lopen? Dan kun je contact opnemen met projectmanager Christa Philips.

Heb je vragen op gebied van nieuwe websites of apps, dan zijn Hans Koeslag en Nicole Helmond de aangewezen personen om je verder te helpen.

Generieke vragen over of problemen met de dienstverlening van ITS of IV/IT? Neem dan contact op met servicemanager Rene Gits.

Vragen of meldingen over de werkplek en/of de applicaties die er op draaien? Neem dan contact op met de IT servicedesk of de betrokken key-users.

Vragen over IT hardware of telefonie? Neem dan contact op met je IT contactpersoon.

Diensten

De facultaire afdeling Informatievoorziening & IT van de faculteit Diergeneeskunde biedt onder meer de volgende diensten (voor diergezondheidszorg, onderwijs, onderzoek en bedrijfsvoering) aan:

Generiek advies rondom IT, servicemanagement / contract management, opstellen IT beleid/-portfolio van de faculteit, productowner-diensten, opleveren van nieuwe IT ondersteuning (voorbeeld: management informatie, websites en apps), verbeteringen aan bestaande IT ondersteuning zoals Vetware en Glims, projectmanagement, functioneel applicatiebeheer (voor onder meer Vetware (EPD), Glims, Pacs-Ris, LED-website), ondersteuning specials voor onder meer onderzoek, inkoop IT hardware, testen software en telefonie.

De centrale IT-dienst ITS biedt de ondersteuning van de werkplekken en de faculteit overstijgende IT (onder meer voor bedrijfsvoering, onderwijs en onderzoek).

Medewerkers

Contact
IT servicedesk
Afdelingshoofd Marije Werelds MA MSc +31 (0)623606380 / m.werelds@uu.nl

Bezoekadres
Willem C. Schimmelgebouw, kamers 0.150-0.168
Yalelaan 114, 3584 CM Utrecht.

Postadres
Faculteit Diergeneeskunde
Tav: Informatievoorziening & IT Diergeneeskunde
Yalelaan 114, 3584 CM Utrecht