In de media

Dit is een selectie van de mediaoptredens van wetenschappers van de faculteit Diergeneeskunde. Een volledig overzicht is op te vragen bij de afdeling Marketing, Communicatie & Multimedia

7 augustus 2019
Hier zal verandering in moeten komen, want op fokken met een kortsnuit staat nu een hoge boete. Fokkers moeten binnen één generatie zorgen voor een langere neus
NPO Radio 1
18 juli 2019
Len Lipman over hygiëne onderzoek op Zwart Cross
Volkskrant
17 juli 2019
Kinderen kunnen bij het sporten op kunstgras met rubberkorrels een hoger gezondheidsrisico lopen dan het RIVM doet voorkomen.
1 juli 2019
Rubbergranulaat van oude autobanden in kunstgras bevat een groot aantal stoffen met kankerverwekkende en hormoonverstorende eigenschappen.
26 juni 2019
Een liefhebbende huisdiereigenaar wil maar een ding, namelijk: dat zijn huisdier een lang en gezond leven geschonken is.
26 juni 2019
Huisdiereigenaren lijken er steeds vaker voor te kiezen hun viervoeters niet te laten vaccineren.
Leeuwarder Courant
18 juni 2019
Volgens GGD-arts Paul Tan telt Friesland te weinig geitenbedrijven (22) en omwonenden om een goede analyse te maken.