Leeuwarder Courant
13 februari 2019
Waardoor zijn er de afgelopen weken zo veel dode en verzwakte zeekoeten aangespoeld op de Nederlandse Noordzeekust?
13 februari 2019
Wandelaars op De Stippelberg hoeven niet bang te zijn in het graasgebied van de Schotse hooglanders.
9 februari 2019
Na een jaar vol onrust startte afgelopen december het afschieten van ruim 1800 edelherten in de Oostvaardersplassen.
NRC Handelsblad
8 februari 2019
Het EMA wil dat farmaceutische bedrijven maatregelen nemen om vervuiling van bloeddrukmedicijnen met kankerverwekkende stoffen te voorkomen.
8 februari 2019
Voor Vogelopvang De Wulp in Den Haag is het een raadsel waarom er de afgelopen weken massaal zieke en dode zeekoeten aanspoelen aan de Nederlandse kust.
6 februari 2019
NU.nl checkt dagelijks berichten op betrouwbaarheid. Bewering: '4 milligram strooizout kan dodelijk zijn voor een hond.'
6 februari 2019
Diergeneeskundestudenten van de Universiteit Utrecht kunnen kunstmatige inseminatie (ki) nu ook oefenen met kunstkoe Henryetta.