Werkgever en student - Career Services

Science Career Center

Het Science Career Center van de faculteit Bètawetenschappen wil haar studenten zo goed mogelijk voorbereiden op het werkzame bestaan. Om dit te bereiken is een jobboard online gezet waarbij bètastudenten in contact kunnen komen met bedrijven.

Het jobboard biedt onder andere ruimte voor vacatures voor studentenjobs/bijbanen, stageplekken en startersfuncties.

Heeft u interesse? U kunt uw studentenjobs, bijbanen, stageplaatsen, startersfuncties en evenementen zelf plaatsen in het Science Career Center.

Studentenjobs/bijbanen

U kunt zelf beschikbare bijbanen plaatsen in ons Science Career Center. Wanneer wij deze geschikt achten voor onze doelgroep zullen we deze publiceren.

Stageplaatsen/vacatures

Stageplaatsen bij uw organisatie worden, wanneer wij deze geschikt achten, gepubliceerd in het Science Career Center.

Evenementen

U kunt evenementen zelf plaatsen in ons Science Career Center. Wanneer wij uw evenement geschikt achten voor onze doelgroep zullen we deze publiceren.

Carrièredag universiteitsbreed: februari 2020

Op donderdag 6 februari 2020 organiseert Career Services van de Universiteit Utrecht haar 13e editie van de Carrièredag. Een dag waarop ambitieuze studenten, bedrijven en organisaties van verschillende disciplines elkaar leren kennen en verbindingen worden gelegd. De Carrièredag biedt hiervoor een multidisciplinair academisch platform voor een optimale match tussen studenten en uw organisatie of bedrijf.

Uw naam en merk wordt door deelname aan de Carrièredag beter bekend bij alle studenten via mailingen en sociale media vooraf en op dag zelf. Daarnaast spreekt u tijdens de verschillende onderdelen veel verschillende studenten. Studenten nemen deel om zich te oriënteren over hun mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Daarnaast zijn veel studenten op zoek naar een stageplaats of startersfunctie, afhankelijk of het een bachelor- of masterstudent betreft.