Theatervoorstelling We zijn allemaal gelijk, toch?

Op International Women’s Day organiseert het UMC het digitale theaterstuk ‘We zijn allemaal gelijk, toch?’. Medewerkers en studenten van het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht zijn van harte welkom!

Zowel mannen als vrouwen hebben tegenwoordig alle kansen van de wereld. Studeren, carrière, kinderen, alles kan tegelijk en voor iedereen gelden dezelfde kansen en verwachtingen. Toch? In deze voorstelling van Theatergroep Bint wordt met humor stilgestaan bij (on)bewuste bias die er soms nog kan bestaan. En misschien leidt dit tot een herformulering van je blik op de wereld om je heen.

15.30-17.00

Livestream

Het theaterstuk wordt uitgezonden via een livestream, met intermezzo's voor uitwisseling over de inhoud.

Aanmelden

Aanmelden is niet langer mogelijk. Had je je aangemeld voor de wachtlijst? Dan ontvang je bericht of er plek beschikbaar is.

Voertaal

De voertaal van de theatervoorstelling is Nederlands. Op het aanmeldformulier kun je aangeven of je tijdens de intermezzo's in het Nederlands of Engels wilt converseren.

Deze voorstelling is georganiseerd door het Platform Diversiteit en Inclusie UMC Utrecht, een samenwerking van het Onderwijscentrum en directie Personeel en Organisatie. Wil je meer weten? Neem dan contact op met het Platform Diversiteit & Inclusie: belonging@umcutrecht.nl​.