Wie kan subsidie aanvragen?

  • Het fonds is beschikbaar voor MSc studenten van de opleidingen Energy Science, Sustainable Development, Sustainable Business & Innovation aan de Universiteit Utrecht.
  • Het fonds is ook beschikbaar voor MSc studenten van de Joint International Master's in Sustainable Development (JIMiSD) die ervoor kiezen hun scriptie te schrijven aan de Universiteit Utrecht.
  • Fondsen kunnen worden aangevraagd voor verschillende activiteiten gerelateerd aan MSc thesis of vergelijkbare onderzoeksprojecten die bijdragen aan de energie- en grondstoffentransitie in het Zuiden. De fondsen zijn beschikbaar voor die activiteiten die echt bijdragen aan duurzame samenwerking en impact, door middel van onderzoek van hoge kwaliteit.
  • Het project draagt sterk bij aan de energie- en grondstoffentransitie in het Zuiden en heeft een impact in het veld (bijv. door samenwerking met lokale belanghebbenden, verspreiding, actieve betrokkenheid van beleidsmakers, overdracht van kennis/technologie of andere strategie├źn die bijdragen aan de impact).
  • Het fonds is gericht op aanvragen/onderzoek die niet op een andere manier gefinancierd kunnen worden. Aanvragers wordt gevraagd in hun specifieke aanvraag uit te leggen waarom dit het geval is.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met prof.dr. Ernst Worrell

Hoe aanvragen?

Zowel studenten als onderzoekers van de Universiteit Utrecht kunnen als zij voldoen aan de criteria een aanvraag indienen. Lees hieronder de algemene informatie hoe dit in zijn werk gaat. 

Studenten

Als je als UU student een aanvraag voor dit fonds wil doen, dien je een Student Support aanvraag in.

Meer info

Medewerkers

Als je als medewerker of PhD kandidaat een aanvraag voor dit fonds wil doen, dien je een Research Visit aanvraag in.

Meer info