Sharing Days - 5 tot 10 juni 2023

Van 5 t/m 10 juni vinden de Sharing Days plaats. Een week die volledig in het teken staat van bijzondere activiteiten op inspirerende plekken. We delen met elkaar wat er allemaal op de universiteit gebeurt en mogelijk is. Denk bijvoorbeeld mee met het UMC Utrecht over het verduurzamen van de zorg, maak een poëziewandeling door de Utrechtse Binnenstad of kom gezellig eten bij de Faculty Club.

Bekijk het volledige programma

Over de Sharing Days

De Sharing Days staan in het teken van ontmoeten, verbinden en delen. Want werken aan een betere wereld voor morgen doen we niet alleen. Daar hebben we de universitaire gemeenschap hard bij nodig! Gedurende de week is er daarom speciale aandacht voor het Noodfonds voor studenten in acute nood.

Help mee. Doneer aan het Noodfonds

student in bibliotheek

Oorlog, een pandemie, ziekte, problemen thuis of simpelweg een opeenstapeling van pech... Studenten staan soms ineens oog in oog met een crisis. En dat kan hard aankomen. Hoe zorg je dat er geld is voor levensonderhoud? Wie helpt je als alles dreigt mis te gaan?

Bij het Utrechts Universiteitsfonds zetten we ons Noodfonds in voor deze studenten. We steunen ze en helpen ze hun eerste acute financiële nood op te vangen. Het liefst laten we niemand in de kou staan. Jouw donatie maakt dat mogelijk. Help je mee?

Doneer nu aan het Noodfonds

Programma

Maandag 5 juni


Dinsdag 6 juni


Woensdag 7 juni


Donderdag 8 juni


Vrijdag 9 juni


Zaterdag 10 juni