Miniaturen Utrechts Universiteitsfonds

Miniaturen bijzondere Utrechtse gebouwen

Word donateur en ontvang een uniek welkomstkado

Struinde u als student ook zo graag door Utrecht? Langs de grachten en monumentale gebouwen? Misschien volgde u er wel college of vierde u feest in een van die gebouwen.

Voor iedereen die de Universiteit Utrecht een warm hart toedraagt en met een periodieke schenkingsovereenkomst van tenminste € 500 per jaar het Utrechts Universiteitsfonds steunt, hebben wij een uniek welkomstcadeau: een miniatuur van een van onze monumentale universiteitsgebouwen. Er zijn 5 Utrechtse miniaturen in beperkte oplage beschikbaar. 

Met uw donatie aan het Utrechts Universiteitsfonds draagt u bij aan onderwijs, onderzoek, academisch erfgoed of gelijk kansen. Met een periodieke schenkingsovereenkomst vanaf € 500 per jaar, wordt u automatisch lid van het donateursnetwerk Utrecht 1636. Leden worden eenmaal per jaar uitgenodigd voor een bijzonder netwerkevenement en als u wilt, wordt uw naam vermeld op de website en in het jaarverslag van het Utrechts Universiteitsfonds. 

Netwerk Utrecht 1636

Utrecht 1636 is een netwerk van trouwe en betrokken donateurs. Leden van het netwerk steunen de Universiteit en dragen bij aan de academische en persoonlijke ontwikkeling van Utrechtse studenten of aan één van de Fondsen op Naam. U kiest zelf aan welk fonds u wilt bijdragen.

Hoe vaak je ook ging
Even vaak kwam je aan
Ieder spoor blijft bestaan
Waar je was legt je vast
Geen stap die je zet
Wordt ooit over gedaan
Je bent hier nog niet weg
Of je komt er vandaan

Ingmar Heytze (Utrechts straatgedicht)
Miniaturen Gebouwen Utrechts Universiteitsfonds