Nieuws en agenda - diversiteit

Op deze pagina zijn al het nieuws en de evenementen van de Universiteit Utrecht met betrekking tot diversiteit en inclusie te vinden. Meld je ook aan voor onze nieuwsbrief

Het logo van Athena's Angels - 4 women in academia.
18 juni 2018
In deze vaderdagfilm kijken vijf topmannen in de wetenschap door de ogen van hun dochter naar het wetenschappelijke bedrijf.
Regenboogvlag
11 juni 2018
Op 16 juni 2018 doet een UU-boot mee met de Utrecht Canal Pride. Er zijn nog een paar plaatsen beschikbaar voor medewerkers, studenten en alumni.
ECHO Award
7 juni 2018
Onderscheiding voor succesvolle studenten met een niet-westerse achtergrond.
4 juni 2018
Het Platform Onbeperkt Studeren van de Universiteit Utrecht is als tweede geëindigd in de strijd om de Toegankelijkheidsprijs 2018 van de gemeente Utrecht.
Young connected migrants
28 mei 2018
NWO organiseert op 2 juni 2018 een informatiemiddag over Vluchtelingen in de wetenschap in het Academiegebouw van de Universiteit Utrecht.