Legal Skills Academy materialen

Activiteiten 

Een selectie van onze activiteiten: 

Train-the-Trainer 

Train-the-trainer cursussen zijn bedoeld voor (i) docenten die vaardigheden onderwijzen en beoordelen in bachelor- en/of masteropleidingen, en (ii) docenten die deze vaardigheden in de toekomst willen onderwijzen en beoordelen. Het doel van train-the-trainer cursussen is docenten helpen met een vaardigheid in hun cursus te integreren en een effectief en efficiënt leer- en feedbackproces te ontwerpen. 

We bieden persoonlijk advies en oplossingen voor het aanleren van bepaalde vaardigheden, ongeacht de rol van zulke vaardigheden in een bepaalde cursus en helpt docenten ook bij het maken van lesmateriaal (bijv. cursushandleidingen en beoordelingen) met betrekking tot de besproken vaardigheden. Een recente train-the-trainer cursus ging over presentatievaardigheden.  
 

Skills Share Lunches 

Deze informele meetings vinden vier keer per jaar plaats en bieden docenten de kans om bijeen te komen om over een thema of onderwerp te praten en ideeën uit te wisselen. Een paar voorbeelden: law clinics, moot courts, presentatievaardigheden, ethiek in het onderwijs, community engaged learning.