De onderzoeksinstituten nodigen samen met het CfH een spraakmakende / belangrijke wetenschapper of maatschappelijke speler uit binnen- of buitenland uit, om een masterclass te verzorgen voor studenten en een lezing te houden voor een groter publiek.

Dorita Hannah
Prof. Dorita Hannah
Prof. dr. Dorita Hannah

Prof. dr. Dorita Hannah is de Centre for the Humanities SPRING Festival Fellow. Hannah is professor Interdisciplinary Architecture, Art & Design aan de Universiteit van Tasmanië en adjunct professor van Stage & Space aan de Aalto Universiteit in Finland. Ze is gespecialiseerd in theaterarchitectuur en het ontwerp van culturele locaties en publieke ruimtes. Ze creërt ook dans-architectuur evenementen en maakt performatieve installaties. Lees meer (in het Engels)

Jolanda Vanderwal Taylor
Jolanda Vanderwal Taylor PhD

Tot eind 2017 is Jolanda Vanderwal Taylor PhD als visiting scholar te gast bij het Centre for the Humanities en als visiting educator te gast zijn bij de School of Liberal Arts, waar ze zal bijdragen aan het ontwerp van de brede bachelorprogramma's Taal- en cultuurstudies en Liberal Arts en Sciences. Lees meer (in het Engels)

Focus op maatschappelijke impact

Omdat het CfH-programma zich richt op de bevordering van maatschappelijke impact van het geesteswetenschappelijke onderzoek in de breedste zin van het woord, sluiten de Visiting Fellows bij deze focus aan, bijvoorbeeld doordat zijn/haar onderzoek gerelateerd is aan actuele maatschappelijke uitdagingen.

Voor medewerkers

Wil je een Fellow aandragen? Kijk op intranet voor de voorwaarden en aanvraagprocedure.

Neem voor meer informatie contact op met Rosa Tigges r.m.tigges@uu.nl