Prof. Dorita Hannah
12 mei 2017
Dorita Hannah werkt als onderzoek en designer aan de Universiteit van Tasmanië en is visiting fellow bij het Centre for the Humanities
Illustratie emdé
2 mei 2017
Op vrijdag 21 en zaterdag 22 april vond de tweedaagse conferentie plaats ter gelegenheid van het 12.5 jarig bestaan van de master Interculturele Communicatie.
Een uitverkochte eerste editie van het 'We doen het zelf wel' Festival. Foto Wil Groenhuijsen
28 april 2017
Tine De Moor was te gast bij ‘We doen het zelf wel’ Festival over burgerinitiatieven en sprak daar onder meer met Jan Terlouw over burgercollectieven.