Word studentvriend

Studeer je aan de UU? Word nu studentvriend en profiteer direct!

Als studentvriend van het Universiteitsfonds kun je ook zelf een subsidieaanvraag indienen. Hiermee kun je bijvoorbeeld een project mogelijk maken dat buiten het programma van je studie ligt. Een studiereis of een congres in het buitenland. 
Donaties van studentvrienden komen rechtstreeks ten goede aan de subsidiepot voor studenten. Door studentvriend te worden van het Universiteitsfonds ondersteun je dus niet alleen ons werk maar ook je eigen studentenorganisatie. 
Je bent al studentvriend voor 10 euro per jaar.

Word dus nu studentvriend. 

Als UU-student ontvang je geen Vriendenpas als je studentvriend van het Universiteitsfonds wordt. Studentvrienden hebben de pas niet nodig om in aanmerking te komen voor subsidie of korting. Betrokken organisaties kunnen bij ons opvragen of je Vriend bent van het Universiteitsfonds.

Word Vriend met je Vereniging!

Door als Utrechtse studenten-, studie-, sport- of muziekvereniging Vriend te worden kun je subisidie aanvragen bij het Universiteitsfonds. Daarom is het merendeel van de Utrechtse verenigingen aangesloten als Vriend van het Universiteitsfonds. Voor € 30,00 per jaar is jouw vereniging al Vriend. Dus download dit formulier en stuur het ingevuld en ondertekend naar: UfondsInfo@uu.nl. Vergeet niet om duidelijk de naam van de vereniging in te vullen en het formulier te ondertekenen!

Meer informatie over Vrienden van het Universiteitsfonds vind je onder Draag bij - ik word Vriend