Jaarbijeenkomst

Jaarbijeenkomst 2019
Jaarbijeenkomt 2019 - Utrecht Science Park

De Jaarbijeenkomst 2019 voor Vrienden en donateurs van het Utrechts Universiteitsfonds vindt dit jaar plaats op zondagochtend 6 oktober 2019. Een ander moment dan normaal, omdat we u graag kennis willen laten maken met het mooie initiatief Weekend van de Wetenschap, dat plaatsvindt op het Utrecht Science Park (De Uithof).

Dit is een bijzondere dag voor onze universiteit, waarop we de wetenschap vieren samen met (toekomstige) studenten, wetenschappers, alumni, Vrienden, donateurs en Utrechters! En daarmee een prachtige dag ook voor het jaarlijkse samenzijn van donateurs en Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds.

Geven voor weten
Tijdens de Jaarbijeenkomst blikken we terug op het afgelopen jaar. Het thema is geven voor weten. Bijzondere onderzoeks- en onderwijsprojecten worden uitgelicht, er wordt gesproken over het belang van geven aan de wetenschap en we werpen een blik op de toekomst.

Na de Jaarbijeenkomst van het fonds, is het mogelijk het programma naar wens uit te breiden. Daarbij kunt u kiezen uit het uitgebreide programma van het Weekend van de Wetenschap, met bijvoorbeeld (kinder)colleges of de wetenschapsmarkt. Maar we organiseren ook rondleidingen exclusief voor donateurs en Vrienden van ons fonds. Vrienden en donateurs van het Utrechts Universiteitsfonds ontvangen per e-mail een uitnodiging.