Het bestuur van het Utrechts Universiteitsfonds wordt gevormd door zes vrijwillige bestuursleden (alumni van de Universiteit Utrecht) waaronder een lid van het College van Bestuur van de universiteit. Het bestuur bestaat uit de volgende personen:

Mr. L. J. Hijmans van den Bergh, voorzitter
Voorzitter Utrechts Universiteitsfonds Lodewijk Hijmans van den Bergh
Lodewijk J. Hijmans van den Bergh

Lodewijk Hijmans van den Bergh (1963) is alumnus Nederlands Recht (1982-1988). Hij is partner bij advocatenkantoor De Brauw Blackstone Westbroek, waar hij na zijn studie zijn carrière als advocaat begon. Tussen 2009 en 2015 verliet hij de firma om plaats te nemen in de Raad van Bestuur van Koninklijke Ahold. 

Naast zijn werk in de advocatuur vervult hij diverse nevenfuncties. Hij is vice-voorzitter van de raad van commissarissen van HAL Holding N.V. en lid van de raden van toezicht van het Nederlands Kanker Instituut/ Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis en van Luchtverkeerleiding Nederland.

Mr. M.J. Oudeman, namens het College van Bestuur, portefeuille relatie Universiteitsfonds en Universiteit
Alumni-oudemanMarjan27_385x257
Marjan Oudeman

Marjan Oudeman (1958) was binnen AkzoNobel lid van het Executive Committee met als portefeuille personeelsbeleid en organisatieontwikkeling. Daarvoor was ze lid van het Executive Committee van het Europese deel van de Tata Steel Group (voorheen Corus Group) en Executive Director van de Strip Divisie van het staalbedrijf. Sinds 2013 is Oudeman collegevoorzitter van de Universiteit Utrecht.

Mr. J.J.J. van Lanschot, vice-voorzitter
Alumni-lanschotJoostvan_385x257
Joost van Lanschot

Joost van Lanschot (1955) is alumnus Nederlands Recht en behaalde een LL.M. aan de University of Pennsylvania. Hij is voorzitter van de FIN, de Vereniging van Fondsen in Nederland, een belangenorganisatie die ruim 330 vermogensfondsen vertegenwoordigt die goede doelen ondersteunen.  Hij is voormalig directeur van VSBfonds, dat donaties verstrekt aan culturele en maatschappelijke instellingen. Voordien was hij partner ondernemingsrecht bij advocatenkantoor Stibbe, alwaar tevens bestuursvoorzitter. Hij vervult een gevarieerd scala aan nevenfuncties.

Mr. T.L. Nagel, penningmeester
Alumni-nagelTanja_385x257
Tanja Nagel

Tanja Nagel (1960) heeft een lange loopbaan in de financiële sector. Zij begon haar carrière bij Amro Bank en maakte later de overstap naar Van Lanschot Bankiers, waar zij diverse functies bekleedde. Sinds 1 augustus 2009 is Nagel de voorzitter van de Raad van Bestuur van Theodoor Gilissen Bankiers. Ze is tevens lid van de Raad van Toezicht van zowel Pink Ribbon als het Scheepvaartmuseum.

Drs H.S. Miedema MBA
alumni-miedemaHarald_385x257
Harald Miedema

Harald Miedema (1970) is alumnus Natuurkunde en behaalde een MBA aan Stanford University. Miedema is partner bij PhiDelphi Corporate Finance, een onafhankelijke fusie- en overnamespecialist.

Hiervoor heeft hij onder meer gewerkt bij McKinsey, Booz Allen Hamilton en de AFM.