Vacature Jonge Alumni Netwerk

Het JAN zoekt jou!
JAN YAA 2017
Young Alumni Academy 2017

Bezit jij een flinke dosis creativiteit, enthousiasme, organisatietalent en netwerkskills? Vind jij het leuk om in teamverband te werken en uiteenlopende activiteiten voor andere jonge alumni te bedenken en te organiseren? Heb je een sterke band met de Universiteit Utrecht en ben je alumnus/alumna van onze universiteit? Lees dan gauw verder!

Wie zijn wij?
Het Jonge Alumni Netwerk (JAN) bestaat uit een team van enthousiast en proactief vrijwillig bestuur die in samenwerking met het Bureau Alumnirelaties & het Utrechts Universiteitsfonds activiteiten en evenementen organiseert exclusief gericht op jonge alumni tot 32 jaar. 

Ons doel? Alumni onderling een breed professioneel en sociaal netwerk bieden en te blijven betrekken bij de Universiteit Utrecht. Daarom organiseren wij verschillende activiteiten op het gebied van netwerkbijeenkomsten, loopbaanontwikkeling en coaching.

Wat zoeken wij?
Ons bestuur bestaat uit zeven jonge alumni met verschillende (studie)achtergronden. Per 1 september 2018 zoeken wij vier nieuwe bestuursleden. Wij dagen je uit om als bestuur te focussen op activiteiten die voorzien in de behoeften van jonge alumni en deze behoeften ook te toetsen. Op deze manier geef je vorm aan het alumnibeleid van de Universiteit Utrecht vanuit jouw persoonlijke rol of ervaring als alumnus.

Wij zoeken bestuursleden die:

  • zijn afgestudeerd (bachelor of master) aan de Universiteit Utrecht;
  • niet ouder zijn dan 32 jaar;
  • voldoende tijd willen vrijmaken voor een vrijwillige bestuursfunctie bij het Jonge Alumni Netwerk (1x in de zes weken vergaderen op maandagavond in Utrecht en als organisator aanwezig zijn bij circa 10 activiteiten door het jaar heen).
JAN Pubquiz 2017
JAN Pubquiz 2017

Wat brengt het jou?
Het JAN is dé manier om mede alumni te ontmoeten, kennis te delen, je (persoonlijke) netwerk te vergroten en misschien nog wel belangrijker, om je eigen vaardigheden op het gebied van organiseren, communiceren en samenwerken te optimaliseren.
 

Solliciteren
Wil jij graag deel uitmaken van het JAN? Stuur vóór vrijdag 10 augustus een (beknopte) motivatiebrief met CV naar jongealumni@uu.nl. Op basis van deze informatie nodigen wij de geschikte kandidaten uit voor een kennismakingsgesprek. Deze gesprekken vinden plaats op de avond van maandag 27 en dinsdag 28 augustus 2018.

Meer informatie?
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Sara Pot door een mail te sturen naar s.j.pot@uu.nl.

Volg het Jonge Alumni Netwerk op social media