Jonge Alumni Netwerk

Alumni-JAN-logo_385x257

Daar sta je dan, diploma op zak op de drempel van het werkende bestaan. Of een paar jaar aan het werk en toe aan een carrièremove. Voor alumni tot 35 jaar is er het Jonge Alumni Netwerk (JAN). Het bestuur van het JAN organiseert activiteiten en evenementen waarbij jij op een informele manier je netwerk kunt uitbreiden. We nodigen je graag uit om ook zelf je netwerk en kennis te delen. Dat kan tijdens onze evenementen maar ook via Facebook en via onze LinkedIn groep. In de LinkedIn groep staat het je ook vrij om vacatures te delen die interessant zijn voor je mede-alumni.

De LinkedIn alumnitool

Ben je geïnteresseerd in waar je mede-alumni werken, en hoe je met ze in contact komt om ze jouw vragen te stellen over je loopbaan mogelijkheden? De LinkedIn alumnitool geeft je inzicht in de arbeidsmarktperspectieven van jouw studie.

Bestuur Jonge Alumni Netwerk

Het bestuur van het Jonge Alumni Netwerk (JAN) is een team van vrijwilligers en zelf ook allemaal jonge alumni van de Universiteit Utrecht. Heb jij nog tips voor leuke en interessante activteiten? Laat het ons dan weten via Facebook of jongealumni@uu.nl

Het JAN-bestuur 2018/2019

 

Volg het Jonge Alumni Netwerk op social media