Stel een Fonds op Naam in

alumni-MinderhoudfondsOndertekening_385x257
De instelling van het Minderhoud fonds

Stel een Fonds op Naam in

Wilt u de Universiteit Utrecht een groot bedrag schenken, dan is het mogelijk om een Fonds op Naam in te stellen. U bepaalt dan zelf de naam, de doelstelling en startdatum van het fonds. De toekenning, administratie en verantwoording van de bestedingen uit het fonds besteedt u hiermee uit aan het Utrechts Universiteitsfonds. In het Financiële Jaarverslag worden Fondsen op Naam en bestedingen daaruit apart vermeld. Zo vormt uw fonds een apart en zichtbaar onderdeel van het Utrechts Universiteitsfonds. U kunt een Fonds op Naam instellen vanaf een bedrag van € 50.000,-.

U kunt ook een Fonds op Naam oprichten door middel van een nalatenschap. Een prachtige manier om een zeer persoonlijke invulling aan uw nalatenschap te geven. Een combinatie van een schenking bij leven en een nalatenschap is ook mogelijk. Regelmatig wordt een Fonds op Naam bij leven ingesteld dat na overlijden wordt aangevuld vanuit de nalatenschap. Zo kan een Fonds op Naam ook als u op dit moment nog niet het minimumbedrag van € 50.000,- wilt doneren, toch een interessante mogelijkheid zijn. En heeft u bij leven al plezier van (de bestedingen van) uw Fonds.
Zie de bestaande Fondsen op Naam.

Voor meer informatie of een persoonlijk advies, kunt u contact opnemen met Drs. Robbert Jan Feunekes via R.J.Feunekes@uu.nl, of bel (030) 253 8680.