Marjan Oudeman Ozge Bilgili Meltem Naz UES

Voorzitter van het College van Bestuur Marjan Oudeman draagt de Utrecht Excellence Scholarships (UES) een warm hart toe. Deze studiebeurzen zijn in het leven geroepen voor talentvolle studenten uit het buitenland voor wie het financieel anders niet haalbaar zou zijn om in Utrecht te studeren. 
In juni neemt Marjan Oudeman afscheid als voorzitter van het College van Bestuur van de Universiteit Utrecht. Als afscheidscadeau waardeert ze het zeer als mensen een bijdrage leveren aan dit bijzondere project. 

Doneer aan UES ter gelegenheid van het afscheid van Marjan Oudeman

I am interested in the fight against cancer, which affected my family. Your outstanding Masters program prepares me perfectly for that goal.
alumni-CardosoRebeca_80x80
Rebeca Cardoso, UES-student
Over UES
Geef om talent!

Voor veel studenten uit het buitenland is het financieel niet haalbaar om hier te studeren. Voor hen zijn de Utrecht Excellence Scholarships (UES) in het leven geroepen. Dankzij deze studiebeurs krijgen zij een uitdagende opleiding aan een van de beste universiteiten van Europa. Met hun talent versterken zij het internationale studieklimaat van onze universiteit. De kennis die zij in Utrecht verwerven kunnen zij inzetten in hun moederland.

Nodig: €100.000

Doneer via de site

Doneren
U kunt uw bijdrage ook overschrijven op rekeningnummer NL43INGB0000014475 o.v.v. de projectnaam ´UES´.

Hartelijk dank voor uw bijdrage!

Contact
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Robbert Jan Feunekes
Telefoonnummer: 030 253 4416
E-mail: r.j.feunekes@uu.nl