Nationale Alumni Enquête

Geef jouw mening

Bulkokers

De Nationale Alumni Enquête (NAE) is een landelijk onderzoek onder alle recent afgestudeerden aan Nederlandse universiteiten. Begin november 2019 is er aan master-afgestudeerden uit de periode 1 oktober 2017 t/m 30 september 2018, een e-mail verstuurd met het verzoek zijn of haar mening te geven.

Wat vond jij van je studie?


De uitkomsten van de Nationale Alumni Enquête bieden ons inzicht in hoe onze masteropleidingen aansluiten op de arbeidsmarkt en wat we kunnen verbeteren. Met jouw deelname help je ons niet alleen om studenten beter voor te bereiden op de arbeidsmarkt, maar ook om ons nascholingsaanbod voor professionals te laten aansluiten op de interesses en behoeften van alumni.

Voor het slagen van het onderzoek is het van belang dat voor 31 december 2019 zoveel mogelijk alumni de vragenlijst invullen. Help je ons op de goede weg?

Win prijzen met je deelname


Onder de deelnemende alumni van de Universiteit Utrecht wordt een waardebon van bol.com t.w.v. € 250,- verloot en vijf van € 50,-

Hoe doe ik mee?


De enquête kan digitaal ingevuld worden via www.nationalealumnienquete.nl door gebruik te maken van jouw persoonlijke inlogcode. Deze inlogcode heb je ontvangen via e-mail. Alvast hartelijk dank voor je deelname!