Bites of Science

dinsdag 16 april 2019
Alle experts op het gebied van regeneratieve geneeskunde en stamcelonderzoek zitten samen op één plek op het Utrecht Science Park.
© iStockphoto.com/Celli07
maandag 8 april 2019
Sterre Leufkens en Marten van der Meulen schreven een blog over waarom sommige jongeren met een Marokkaans accent spreken.
dinsdag 5 februari 2019
Wanneer krijgen vrouwen last van zogenoemde 'rammelende eierstokken'?
Frans Schutgens
dinsdag 17 oktober 2017
Onderzoeker Frans Schutgens legt bij de Universiteit van Nederland uit hoe je organen in het lab kunt kweken.
dinsdag 5 april 2016
In vijf colleges legt Deuss ons alles uit over de aarde. Van aardbeving tot vulkaan tot de enorme bol ter grootte van de maan binnen in onze aarde.

Bites of Science Faculteit Sociale Wetenschappen

Ter gelegenheid van het 50-jarig bestaan van de faculteit Sociale Wetenschappen in 2013 gaven onderzoekers antwoord op vragen waarin het getal 50 een rol speelt. Dit resulteerde in 50 Bites of Science.