Publieksevenementen

• Kinderroute Fluitenkruid
      tot
      Een spannende speurtocht voor kinderen in het kader van het jaarthema 'Takkenherrie & Bladmuziek!'
      Boek deze speurtocht nu bij uw tijdslotreservering.
    • In het spoor van Rinus Regenworm - wegens succes verlengd!
      tot
      Een voorjaarsspeurtocht met Rinus Regenworm voor kinderen in de Botanische Tuinen Universiteit Utrecht. Wegens succes verlengd t/m 20 juni.
      Boek deze speurtocht nu bij uw tijdslotreservering.
    • Jaarthema: 'Takkenherrie en bladmuziek'
      tot
      Praat jij ook met je planten, of speel je Bach of juist Metallica voor ze? En werkt het? Tijdens het jaarthema ‘Takkenherrie & Bladmuziek!’ (19 mei – 1 december), kom je van alles te weten over de relatie tussen planten en muziek.
    • Tropisch Vlinderfestival
      tot
      Kom de prachtigste tropische vlinders bekijken in de Vlinderkas en bezoek meteen de nieuwe vlindertentoonstelling.
    • Heel Utrecht loopt uit!
      tot
      Vanaf donderdag 17 juni 2021 is de tentoonstelling Heel Utrecht loopt uit! te bewonderen in Het Utrechts Archief.