Alumni

  • Tentoonstelling ‘De gelukkige stad’ over Sint-Maarten als schutspatroon van Utrecht

   tot
   Van 10 juni t/m 11 augustus is in de Domkerk een tentoonstelling te zien over Sint-Maarten als beschermheilige van Utrecht in de Middeleeuwen én vandaag de dag.
  • Opening van het Academisch Jaar 2022-2023

   tot
   De jaarlijkse viering van de Opening van het Academisch Jaar van de Universiteit Utrecht vindt plaats op 5 september 2022.
  • 'This is our University' - Lecture series met Coen Teulings

   tot
   The Emergence of the State Monopoly of Violence after the Neolithic Revolution. Meld je aan voor de 'This is our University' - Lecture series met universiteitshoogleraar Coen Teulings.
  • Studium Generale - Russia’s power game

   tot
   Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (NOS/NTR) neemt ons in een reeks interviews mee in de veranderingen in het mondiale machtsevenwicht. Vandaag staat Russia’s power game centraal. In samenwerking met Studium Generale bieden wij speciaal voor onze leden de mogelijkheid om voorafgaand aan het interview te dineren met interviewer en gastspreker.
  • Nazomerborrel voor en door alumni regio Den Haag

   tot
   Het alumninetwerk regio Den Haag nodigt alle alumni uit de regio uit voor een gezellig samen zijn
  • Verplaatst: Stekken voor het regenwoud

   tot
   Op zaterdag 24 september vertelt bioloog Jonno van Vulpen je alles over het vermeerderen van exotische planten en ga je zelf aan de slag met een tropische vanilleorchidee uit de collectie van de Botanische Tuinen. Ook krijg je een rondleiding in de tuin.
  • Studium Generale - How China takes over

   tot
   Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (NOS/NTR) neemt ons in een reeks interviews mee in de veranderingen in het mondiale machtsevenwicht. Vandaag staat China centraal. In samenwerking met Studium Generale bieden wij speciaal voor onze leden de mogelijkheid om voorafgaand aan het interview te dineren met interviewer en gastspreker.
  • SG: Yuval Noah Harari - Sapiens

   tot
   Welke krachten bepaalden de loop van de geschiedenis? Economisch historicus prof. Jan Luiten van Zanden bespreekt Sapiens van Yuval Noah Harari.
  • Studium Generale - Europe's revival

   tot
   Journalist Eelco Bosch van Rosenthal (NOS/NTR) neemt ons in een reeks interviews mee in de veranderingen in het mondiale machtsevenwicht. Vandaag staat Europa centraal. In samenwerking met Studium Generale bieden wij speciaal voor onze leden de mogelijkheid om voorafgaand aan het interview te dineren met interviewer en gastspreker.
  • SG: De macht van big pharma

   tot
   Komt de volksgezondheid in gevaar door het winstbejag van farmareuzen? Met o.a. apotheker prof. Marcel Bouvy.
  RSS