• Praat mee in de stad over de Utrechtse Wetenschapsagenda

tot
      We gaan in gesprek met Utrechters over wat hen bezighoudt. Dit is input voor de Utrechtse Wetenschapsagenda.
    • Heel Utrecht loopt uit!

tot
      Vanaf donderdag 17 juni 2021 is de tentoonstelling Heel Utrecht loopt uit! te bewonderen in Het Utrechts Archief.
    • Utrecht Time Machine

tot
      Door Utrecht Time Machine kan je dwalen door de geschiedenis van Utrecht op een leuke en eenvoudige manier.
    • Tentoonstelling 'Alumni over morgen' op het Domplein

tot
      Op het Domplein maak je in de tentoonstelling 'Alumni over morgen' kennis met acht oud-studenten van onze universiteit.
    • Faculty Club Algemene Leden Vergadering

Faculty Club Algemene Leden Vergadering
    • Tweede publieksdialoog De Nieuwe Utrechtse School

tot
      In deze tweede publieksdialoog gaan we met elkaar in gesprek over de vraag: ​hoe kunnen we als mens, student, professional en in onze organisaties weer beter leren omgaan met onzekerheid?
    • NK Pompoen Kweken & Dutch Chili Fest

tot
      Wie de grootste pompoen ook wint bij het NK Pompoenkweken, spectaculair is het hoe dan ook!
    • Geesteswetenschappers back on (bicycle) UU track!

tot
      Op 25 september neemt fietsburgemeester en alumnus Jelle Bakker alumni van de faculteit Geesteswetenschappen mee op fietstocht door Utrecht.
    • Scholarship Welcoming Event 2021

tot
      Bijeenkomst van studenten, alumni en donateurs van het Universiteit Utrecht beurzenprogramma om de nieuwe beursstudenten van 2021 te verwelkomen.
    • Betweter Festival 2021

tot
      Op het Betweter Festival onderzoek je samen met wetenschappers en kunstenaars de wereld van morgen. Het vindt plaats op vrijdag 1 oktober 2021, van 19:00 tot 02:00 uur in TivoliVredenburg.